"Evi olmayan erkeklerle kesinlikle ilgilenmiyoruz"

Rusya Yaşam Haberleri Dünya haberleri
"Evi olmayan erkeklerle kesinlikle ilgilenmiyoruz"

Rusya’da yapılan bir araştırma, kadınların yüzde 90’ının, ilişki yaşayacağı erkeği seçerken bu kişinin gayrimenkul sahibi olup olmadığına önem verdiğini gösterdi.

İzvestiya gazetesinin aktardığı anket sonuçlarına göre, Rusya’daki kadınların yüzde 63’ü tanışma uygulamalarında potansiyel partnerlerinin ev sahibi olmasına dikkat ediyor.
 
Anket katılımcılarının yüzde 20’si, kendi evi olmayan erkeklerle buluşmak istemediklerini söyledi. 
 
Genç kızların yüzde 65’i, bir ya da iki odalı konut sahibi olmayan erkeklerle kesinlikle ilgilenmediklerini belirtirken, 39-49 yaş grubundaki kadınların ise tamamına yakını erkeklerin gayrimenkul sahibi olup olmadıklarına önem verdiklerini belirtti. 
 
Erkeklerin ise yüzde 63’ü ilişki yaşayacakları kadınların nerede yaşadıklarıyla hiç ilgilenmediklerini ifade etti.

RUSYA'DA PREZERVATİF SORUNU

Rusya Batı yaptırımları ile özellikle "paralel ithalat" yoluyla mücadele ederken, bazı sektörlerde bu uygulama "doğal nedenlerden" henüz başarıya ulaşamadı. Son örnek: Prezervatif.
 
Medyaya yansıyan haberlere göre, Rusya'da satıcılar açığı kapatmak için prezervatif siparişlerini mecburen Asya ülkelerine kaydırdı.
 
Ancak baştan hesaba katılmayan bir sorun çıktı: Asyalılarının ve Rusların cinsel organlarının boyutlarındaki farklılık nedeniyle "müşteri memnuniyeti" sağlanamadı.
 
Haberlerde, Rusya'daki Torex, Gladiator gibi önde gelen yeri markaların üretimlerini geleneksel prezervatif üreticisi ülkeler Çin ve Malezya'ya kaydırırken "boyut sorunu" ile uğraştıkları belirtildi.
 
Asyalıların ortalama penis boyunun Avrupalılardan ve Ruslardan daha küçük olduğu, bu nedenle Asya'dan ortalamanın üstünde büyüklükte ürün istendiği, bunun fiyat ve üretim süresini arttırdığı belirtiliyor. Bu durumun fiyatlarda yüzde 15'e kadar artışa neden olduğu belirtiliyor.  (TürkRus)

Kaynak: Diğer