Elisabeth Moss, 4. sezonun ipuçlarını verdi

Beğeniyle takip edilen The Handmaid's Tale dizisinin 3. sezonu dramatik bir finalle sona erdi. Dizinin başrol oyuncusu Elizabeth Moss, bir televizyon röportajında 4. sezonla ilgili ipuçları paylaştı.

Margaret Atwood’un aynı isimli romanından uyarlanan, distopya kavramını öne çıkaran The Handmaid's Tale dizisi, etkileyici bir finalle 3. sezonunu tamamladı. Blu TV'de yayınlanan dizinin son bölümünde baş karakter June olmak üzere kahramanlar, Gilead'da doğan 52 çocuğu Kanada'ya gönderme operasyonu gerçekleştirdiler.

Gerilim dolu sahnelerin ekrana taşındığı diziyi izleyenler, son bölümde June ile aşk yaşayan Nick'in yer almasını bekliyordu. Ancak hayranların istekleri karşılıksız kaldı. Savaş için Şikago'ya gönderilen Nick'in yeni sezondaki akıbetini başrol oyuncusu Elizabeth Moss açıkladı. 

Başarılı aktrist Entertainment Tonight ile yaptığı röportajda, 4. sezonda kızı Hannah ile bir araya gelmeyi umduğunu, artık buluşmalarının zamanının geldiğini söyledi. Ayrıca oyuncu, "June, Nick için mi Gilead'da kaldı?" sorusunu, "Kızı için Kanada'ya kaçmadı" diyerek cevapladı.

Nichole adında bir kıza sahip olan çift ile ilgi Moss, "Nick ve June'un ilişkisini herkes kadar seviyorum, bu yüzden Nick'i özlüyorum. Diziye geri gelmesi gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Dizi sorumlusu Bruce Miller da 4. sezonunun tarihi henüz belli olmayan distopik dramada, Nick'in yeniden ortaya çıkacağını ima etti. 

 

Elisabeth Moss The Handmaid's Tale Margaret Atwood