Devekuşlarının arasına saklanan ve bulunmak istemeyen şemsiyeyi sadece bir dahi 8 saniyede tespit edebilir!

Zeka testi Zeka bulmacası Optik illüzyon
Devekuşlarının arasına saklanan ve bulunmak istemeyen şemsiyeyi sadece bir dahi 8 saniyede tespit edebilir!

Resimli bulmacaların tüm ustalarını çağırıyoruz! Bu akıl almaz mücadelede gözlem becerilerinizi ve IQ'nuzu test etme zamanı! Devekuşu sürüsü arasında saklanan sinsi şemsiyeyi sadece 8 saniyede bulabilir misin?

Onlarca deve kuşunun arasına nasıl olduysa bir şemsiye karışmış! 8 saniyelik süre içinde onu bulabilir misin?

Devekuşlarının arasına saklanan ve bulunmak istemeyen şemsiyeyi sadece bir dahi 8 saniyede tespit edebilir! - Resim : 1

Sherlock Holmes'un şahin benzeri vizyonuna ve zeki bir Einstein'ın mantığına sahip olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Bu resimli bulmaca becerilerinizi test edecek! Görsel bulmacalar çözmeye çalışanları zorlayacak şekilde tasarlanmıştır ancak keskin zekaya sahip kişiler görüntüyü lazer odaklamayla tarayabilir ve cevabı çözmek için ayrıntılara ve beklenmedik şekillere çok dikkat edebilir.

Bir resimli yapbozun içindeki gizli nesneleri, ayrılan süre içinde bulanlar sadece hızlı zekalı kişiler değildir; ayrıntılar konusunda keskin bir bakış açısına ve herhangi bir karmaşık görüntüdeki anormallikleri tespit etme yeteneğine de sahiptirler. Psikologlar genellikle bu yeteneği yüksek IQ'ya bağlarlar ve bu da görsel bilgiyi daha verimli bir şekilde işleyebilen daha keskin bir zekaya işaret eder.

Deve kuşunun kabarık tüylerine ve kumla kamufle edilmiş vücutlarına aldanmayın. Bu dahiyane şemsiye kendini kurnazca gizlemiş ve bir bukalemun gibi manzaraya karışmış.

Bu bulunması zor şemsiyeyi 8 saniyeden kısa sürede bulmak kolay bir iş değil. Çok keskin bir odaklanma, her devekuşunu taramak, tüylerini incelemek ve herhangi bir anormalliği tespit etmek gerekiyor.

Bakışlarınızı devekuşlarına sabitleyin, her tüyü, her gölgeyi tarayın ve zihninizin ince farklara odaklanmasına izin verin. Gerçek bir entelektüel güç kaynağı olduğunuzu kanıtlamanın zamanı geldi.

Bulduysanız tebrikler! Detaylara karşı büyük bir dikkatiniz, dikkatinizi dağıtacak şeyleri filtreleyebilen bir zihniniz ve gerçek bir dedektifin ışık hızında refleksleri var. Bulamadıysanız yanıt hemen aşağıda.

 İŞTE ŞEMSİYENİN YERİ

Devekuşlarının arasına saklanan ve bulunmak istemeyen şemsiyeyi sadece bir dahi 8 saniyede tespit edebilir! - Resim : 5