CANLI Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçı canlı yayın

İstanbul/haberglobal.com.tr
Fenerbahçe Rizespor Canlı maç izle
CANLI Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçı canlı yayın

Trendyol Süper Lig'de Çaykur Rizespor ve Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Saat 19:00'da başlayan müsabaka Bein Sports kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Maç yayın bilgileri ve canlı yayın linki haberimizde.

Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçı için nefesler tutulmuş durumda. Trendyol Süper Lig'de maçında iki takım karşı karşıya geliyor. Taraftarlar tarafından Rizespor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanıyor sorularının cevapları merak ediliyor. İşte maç hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Rizespor Fenerbahçe maçı canlı yayın izle linki... İşte canlı maç izle linki...

Trendyol Süper Lig'de heyecanı devam ediyor...

Ligde oynadığı son Corendon Alanyaspor mücadelesinden 2-2'lik beraberlikle ayrılan sarı-lacivertli takım, liderliği Galatasaray'a kaptırırken yarışta da 2 puan geriye düştü. Geride kalan 25 karşılaşmada 20 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 yenilgi alan İsmail Kartal'ın ekibi 64 puan topladı.

Rizespor Fenerbahçe maçı canlı yayın izle

Fenerbahçe'de Çaykur Rizespor maçı öncesinde 3 eksik bulunuyor.

Sakatlıkları süren Fred ve Joshua King'in yanı sıra Afrika Uluslar Kupası'nda ikinci olan Nijerya forması giyen Bright Osayi-Samuel, Nijerya'da düzenlenecek devlet protokolüne katılacağı için Rize deplasmanında forma giyemeyecek.

Sakatlığını atlattıktan sonra bir süredir takımla çalışan Rodrigo Becao, teknik ekibin kararına göre maç kadrosunda yer alacak.

RİZESPOR FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Rizespor Fenerbahçe maçı saat 19:00'da beIN Sports Tod TV veta Bein Sports 1 kanalı platformundan canlı olarak sporseverlerle buluşuyor. Rizespor Fenerbahçe maçını canlı seyretmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz...

RİZESPOR FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.