Astroloji: Günlük burç yorumları (14 Aralık 2019)

Astroloji: Günlük burç yorumları (14 Aralık 2019)

Bugün gökyüzü sizin için neler söylüyor, burcunuzu neler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası 14 Aralık günlük burç yorumlarında...

Bugün hangi burcu neler bekliyor? 14 Aralık günlük burç yorumlarına göre hangi burç nelere dikkat etmeli? İşte, 14 Aralık günlük burç yorumlarınız...

YÜKSELEN KOÇ VE KOÇ BURCU (21 MART - 20 NİSAN)

Bugün çevrenize yaydığınız enerji oldukça yüksek. Yeni başlangıçlara hazır olun. İş hayatınızda yeni projelere katılabilirsiniz. Akşam saatlerine doğru arkadaşlarınızla vakit geçirmek isteyeceksiniz.

YÜKSELEN BOĞA VE BOĞA BURCU (21 NİSAN - 21 MAYIS)

Bugün sizi zorlayacak enerjilerle karşı karşıyasınız. İş hayatınız oldukça yorucu ve tempolu geçecek. Aşk hayatınızda pozitif rüzgarların esmesi için duygularınızın önüne geçmemeye çalışmalısınız.

YÜKSELEN İKİZLER VE İKİZLER BURCU (22 MAYIS - 22 HAZİRAN)

Bugün duygusal olarak bir içsel yolculuk yaşayabilirsiniz. Harcamalarınıza daha dikkat edip bugünlerde bütçenizi kontrol etmenizde fayda var. Aşk hayatınızda ise ayaklarınızın yerden kesileceği bir dönemdesiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ VE YENGEÇ BURCU (23 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) 

Aşk hayatınızda birtakım zorluklar yaşıyorsunuz. Bunun geçici bir süreç olduğunu bilmelisiniz. Maddi olarak kendinizi sıkıntıda hissediyorsunuz ancak bugün bu anlamda şansınız dönüyor.

YÜKSELEN ASLAN VE ASLAN BURCU (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Bugün kararlı davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz. Maddi anlamda kendinizi güçlü hissedeceğiniz bir gündesiniz. İnandığınız fikirleri bugün haksız da olsanız savunabilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK VE BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Aşk hayatınız bugünlerde inişli çıkışlı ilerliyor. Yaptığımız işleri engellemek isteyen birileri çıkıyor. Ancak siz asla pes etmiyoruz. Olumlu düşünerek hareket ederseniz çok fazla sorunla karşılaşmayacağınızdan emin olabilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ VE TERAZİ BURCU (23 EYLÜL – 22 EKİM)

İşinizdeki başarı aşk hayatınıza da yansıyor. Bugün zorlayıcı etkiler sizi ne denli yorarsa yorsun, bir şekilde bunun üstesinden gelmeyi başaracaksınız.

YÜKSELEN AKREP VE AKREP BURCU (23 EKİM – 21 KASIM)

Partnerinizin size karşı olan tutumu sizi oldukça fazla düşündürüyor. Bu nedenle kafanız karışık olsa da, ihtiyacınız olan cevapları bulmanız yakın. Ailenizin sizinle ilgili düşüncelerini dikkate almayı denemelisiniz.

YÜKSELEN YAY VE YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)

Bugün kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Duygusal zamanlar da yaşayabilirsiniz. Planlarınıza hız kazandırabileceğiniz bir gündesiniz. 

YÜKSELEN OĞLAK VE OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 21 OCAK)

Aşk hayatınızda beklenmedik sürprizler yaşayabilirsiniz. Bugün karşınıza bazı fırsatlar çıkabilir. Bu fırsatları doğru değerlendirirseniz, kazanan siz olacaksınız. 

YÜKSELEN KOVA VE KOVA BURCU(22 OCAK - 19 ŞUBAT)

İş hayatınızda her kararınıza karşı çıkacak insanlar keyfinizi kaçırabilir. Bu, olağan bir durum olmasa da hemen aşırı tepki göstermeyin. Aşk hayatınız canlanıyor. 

YÜKSELEN BALIK VE BALIK BURCU (20 ŞUBAT - 20 MART)

Aşk hayatınızdaki karışıklıklara artık 'dur' demelisiniz. Partnerinizle aranızdaki buzları eriteceksiniz. Akşam saatlerine doğru maddi konularda bazı önemli kararlar alabilirsiniz.  

astroloji 2019 günlük burç yorumları burç yorumları koç burcu boğa burcu ikizler burcu yengeç burcu aslan burcu başak burcu Aralık 2019 burç yorumları