Animasyondan romantik komediye... Bu hafta tam 7 film vizyona giriyor

Animasyondan romantik komediye... Bu hafta tam 7 film vizyona giriyor

Sinema salonlarında bu hafta biri yerli olmak üzere 7 film, sinemaseverlerle buluşuyor. Animasyondan komediye, dramdan korku filmine kadar birçok tür beyazperdede gösterime gidiyor.

ANGRY BIRDS 

Animasyondan romantik komediye... Bu hafta tam 7 film vizyona giriyor - Resim : 1

Tür: Animasyon

Bilgisayar programından sinemaya uyarlanan ve devam filmi olan Angry Birds 2, uçamayan kuşların ve yeşil domuzların maceralarını eğlenceli bir dille sinemaya taşıyor. Animasyon türünde olan filmdeki kahramanları Yekta Kopan, Mazlum Kiber gibi başarılı isimler seslendiriyor. 

SESİNDE AŞK VAR

Animasyondan romantik komediye... Bu hafta tam 7 film vizyona giriyor - Resim : 2

Tür: Romantik

Genç oyuncular Burak Tozkaparan ve Hayal Köseoğlu'nun başrollerinde yer aldığı 'Sesinde Aşk Var', 17 yaşındaki Deniz'in hayatına yön vermesi gereken dönemde, Rüzgar'a aşık olup tüm dengesini kaybetmesini konu ediniyor. Romantik bir aşk hikayesinin paylaşıldığı filmde kahramanlar bir yandan da hayallerinin peşinden koşacaklardır.

GECE KUŞU

Animasyondan romantik komediye... Bu hafta tam 7 film vizyona giriyor - Resim : 3

Tür: Komedi 

Komedi tutkunlarının kahkahalar eşliğinde izleyeceği film, kadın düşmanı olmakla suçlanan gece yarısı talk show programı sunucusu Katherine Newbury’nin hikayesini konu ediyor. Kariyerine zarar vermeye başlayan 'kadın düşmanı' dedikodusuna son vermek isteyen Newbury, tamamı beyaz erkeklerden oluşan ekibine Molly'i dahil eder. Sıkı çalışan Molly'e ilk başlarda ısınamayan Katherine, zamanla kadın işbirliğinin ne kadar önemli olduğunu anlayacaktır. 

SIR TUTABİLİR MİSİN?

Animasyondan romantik komediye... Bu hafta tam 7 film vizyona giriyor - Resim : 4

Tür: Romantik komedi 

Uçak korkusu olan Emma, iş seyahatinden dönmek için bindiği uçağın hafif sarsıntılar geçirmesiyle paniğe kapılır. Uçağın düşeceğini düşünen Emma, yanındaki yabancıyla tüm sırlarını paylaşır. Fakat o yolcu Emma için aslında çok da yabancı değildir. Uçaktaki korku dolu anları atlatıp ofise dönen Emma'yı ilginç bir sürpriz bekleyecektir. Emma için karşılaştığı tesadüften sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

KAÇIŞ OYUNU

Animasyondan romantik komediye... Bu hafta tam 7 film vizyona giriyor - Resim : 5

Tür: Gerilim, korku

İzleyicilerine korku dolu saatler yaşatacak olan Kaçış oyunu, iki arkadaşın 'Paranoya' adındaki tehlikeli bir oyuna katılmalarını konu alıyor.

Oyunun sadece iki kuralı bulunmaktadır. İlki burada hiçbir şey gerçek değildir, bir diğeri ise içlerinden birisi ölecektir. İki arkadaş ve diğer oyuncular kapatıldıkları yerden kurtulmaya çalışacaklardır. Fakat oyunun kurallarının gerçeği yansıtmadığını çok geçmeden öğrenecek ve her biri ayrı ayrı hayatta kalma mücadelesi vereceklerdir. 

ALCATRAZ

Animasyondan romantik komediye... Bu hafta tam 7 film vizyona giriyor - Resim : 6

Türü: Aksiyon

Ünlü hapishane Alcatraz'da mahkumlar için iki seçenek var... Ya hapisaneden kaçacaklar ya da ölecekler... Bir grup tutuklu, bir çete üyesinin öncülüğünde bu karanlık hapishaneden kaçmaya karar verirler. Mahkumların bu tehlikeli yolculuğunu konu edinen film, soluksuz izlenebilecek vizyon filmlerinin arasında bulunuyor. 

KÜÇÜK BEYAZ YALANLAR DEVAM EDİYOR

Animasyondan romantik komediye... Bu hafta tam 7 film vizyona giriyor - Resim : 7

Türü: Dramatik komedi

Küçük Beyaz Yalanlar Devam Ediyor, yıllar sonra doğum gününde bir araya gelen arkadaşların hikayesini konu ediniyor. Beklenmedik bir şekilde yoğun ilgi gören Max'in doğum günüde kahramanlar, kendilerini şaşırtıcı olayların içerisinde bulacaklardır.



vizyon filmleri sinema romantik komedi animasyon vizyona giren filmler