Aç ayı eve girdi, tacoya hücum etti

Aç ayı eve girdi, tacoya hücum etti

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde aç kalan ayı, yakınlarda bulunan bir eve girdi... Buzdolabını açtı, içindeki tacoları afiyetle yerken ev sahibine yakalandı...

ABD’nin Kaliforniya eyaleti Truckee şehrinde yaşayan 15 yaşındaki Hayes Sherman ile Bobby Harden, gece geç saatlerde televizyon izlemeye dalmışken, mutfaktan gelen seslerle büyük bir sürprizle karşılaştılar. 

Sherman ve Harden buzdolabından gelen sesleri duyunca birinin eve girip, dolabı yağmaladığını düşündü. Mutfağı kontrol eden ikili karşılaştıkları manzara karşısında ne yapacağını şaşırdı. Çünkü buzdolabını yağmalayan ailelerinden biri değil, taco yiyen siyah bir ayıydı. 

CNN'e açıklama yapan Hayes, "Mutfakta ayak sesleri duydum. Ardından dolaptaki kavanozların sert bir şekilde açıldığını duydum. Buzdolabı uzun süre açık kaldığı için alarm vermeye başladı. Mutfağa gittiğimizde mutfakta taco yiyen siyah ayı ile karşılaştık. Gerçekten çok korktum. Ayının mutfaktan içeri yönelmemesi için tüm kapıları kapattık."

Davetsiz misafir siyah ayı, bölge şerifinin uyarı ateşi açmasıyla evden uzaklaştı. 

Olayla ilgili soruşturma, ayının eve açık garaj kapısından girdiğini ortaya koydu.

15 yaşındaki Hayes Sherman, “Her zaman pencerelerimizi, kapılarımızı, garaj ve araba kapılarımızı kilitli tutmanız gerektiğine dair çok değerli bir ders aldık” dedi. 


ABD Kaliforniya