31 Ekim 2020 Boğa burcunda Dolunay - Şok edici finansal kayıplar ve acı gerçekler

31 Ekim 2020 Boğa burcunda Dolunay - Şok edici finansal kayıplar ve acı gerçekler

Astrolog Zeynep Özyörük, 31 Ekim 2020'de gerçekleşecek olan Boğa burcundaki Dolunay'ın etkilerini yorumladı.

31 Ekim 2020'de saat 16.49'da gerçekleşecek olan Boğa burcundaki Dolunay önemli bitişleri ve tamamlanmaları hayatımıza getirecek. Bu Dolunay, 2 Ekim'de yaşadığımız Koç burcundaki Dolunay'dan sonra ikinci olacağı için bizi bir kere daha sarsacak gibi.

MADDİ KAYIPLARA DİKKAT!

Dolunay’ın an haritasına baktığımızda Uranüs ile tam kavuşumda olduğunu görüyoruz. Bu durum, özellikle maddi alandaki birçok bilgiyi açığa çıkaracak. Kazançlar, kaynaklar, finansal durumumuz ön plana çıkarken, buradaki ani ve beklenmedik durumlar can sıkabilir. Aslında biz bunun haberini 7-8-9 Ekim tarihlerinde Merkür-Uranüs karşıtlığı sırasında aldık. Hatta bu hafta 20-21 Ekim tarihlerinde bu konuyla ilgili ikinci uyarıyı da aldık. Bu Dolunay tam da bu günlerde yaşananların duygusal sonuçlarını bize getirecek.

Güvenlik alanları bazıları için daralırken, bazıları için büyüyebilir. Duygusal anlamda tepkimizi açığa çıkarırken, isyankar bir ruh halinde olmamız mümkün. Kendimizi bir şekilde güvende hissetmeyebiliriz. 

Bazılarımız için birtakım gelirlerin veya kazançların kaybı söz konusu olabilir. Veya ekonomik şartlardan kaynaklı bizim kontrol edemediğimiz koşullar nedeniyle paramız değer kaybedebilir. Dolunayın yöneticisi Venüs’ün Şiron'a karşıt açı yapması, olaylara olan duygusal tepkilerimizi yükseltebilir. Kendimizi yetersiz ve başarısız hissedebiliriz. Buradaki yaralarla yüzleşmekten korkmak aslında maddi ve manevi alanda kendimizi güvende hissetmememizin nedeni gibi görünüyor. 

Paramız bize hiç yetmiyormuş gibi gelebilir ve biz az kazandığımız için kendimizi suçluyor, yetersizlikle yargılıyor olabiliriz. Fakat aslında konunun bizle, benle veya başarılı olmakla bir alakası yok. Bu sadece duygusal anda yaşadığımız bir yanılsama. 

“KRİZİ FIRSATA ÇEVİRENLER KAZANACAK”

Dolunay'a eşlik eden kolektif gezegen Uranüs, Mayıs 2018'den bu yana Boğa burcunda seyahat ediyor. Bu tarihten itibaren tüm dünyada yaşanan global krizler, finansal piyasalardaki dalgalanmalar, gezegenimizde yaşanan iklim değişiklikleri ve doğal kaynaklar ile ilgili alanında ciddi krizler yaşıyoruz.

Uranüs, Boğa burcunda 2025 senesine kadar ikamet edecek. Dolayısıyla hayat standartlarımız bu süreçte tamamen değişebilir, kurban psikolojisinde olmak işe yaramayacak. Krizi fırsata çevirenler kazanacak.

31 Ekim 2020 Boğa burcunda Dolunay - Şok edici finansal kayıplar ve acı gerçekler - Resim : 2

Merkür ile Dolunay'ın yöneticisi Venüs'ün Terazi burcuna geçmesi ve aynı süreçte, Merkür'ün de Terazi burcunda retro olması özellikle ikili ilişkiler, ortaklıklar ve sözleşmeler konusunda bazı problemleri gün yüzüne çıkaracak. 23 Eylül ve 14-15 Ekim tarihlerinde yaptığımız görüşmeler, yazışmalar, ilişki ve ortaklık konusundaki fikirler boyut ve şekil değiştirebilir. Yanlış anlaşılmalara aman dikkat! Özellikle ikili ilişkiler ve para konularında bir şekilde el sıkışmaya ve anlaşmaya eğilimde olabiliriz.  

İLİŞKİLERDE GERİLİM ARTACAK!

Koç burcundaki Mars Retrosu ise bu konuda Venüs ile aynı fikirde değil. Bir şekilde bireysel hareket etmek istiyor. Bu anlaşmazlık, özellikle 8-9-10 Kasım tarihlerinde daha da ön plana çıkabilir. Anlaşmazlıklar, kavgalar ve gerilimler ilişkilerde dikkat çekici olacak.

Fakat bu olumsuz bir durum değil aslında. Retro'daki Mars kendi hedeflerimizin ne kadar önemli olduğunu bize hatırlatırken, başkalarına boyun eğmek, başkalarının manipülasyonlarını ve baskısını yönetmek, kaldırabileceğimizden daha fazla iş yükü omuzlamak gibi konularda bizi daha mücadeleci kılacak. 

Dolunay’ın başka hiçbir gezegenle açısı olmaması ve yönetici gezegenine olan yıpratıcı ve minör açısı karşı tarafa "Evet" derken ne kadar zorlanacağımızı da gösteriyor. Bir yandan sürekli kendimizle çatışırken, kendi yapmak istediklerimizi yapamamak ve bunun için daha fazla paraya veya kaynağa ihtiyaç duymak bizi zor durumda bırakabilir.

Bu Dolunay'ın ortaya çıkaracağı duygusal enerji, finansal piyasalardaki krizlere karşı isyan ve itirazlara neden olacak. Güvensizlik ve huzursuzluk halkın canını sıkarken, bu konuda elinin, kolunun bağlı olması da cabası. Uykudan uyanış can acıtıcı olabilir. Bu uyanış belki de yeni fırsatları yaratmak konusunda bazılarımız için altın değerinde olabilir. Unutmayın, her şerde bir hayır vardır.

Kaynak: Haber Global TV

boğa burcu