15 Ekim 2020-Merkür Retrosu başlıyor: Gizli bilgiler açığa çıkıyor!

15 Ekim 2020-Merkür Retrosu başlıyor: Gizli bilgiler açığa çıkıyor!

Her sene en az 3 defa retro harekete geçen Merkür, 15 Ekim'de retro yolculuğuna başlıyor. Astrolog Zeynep Özyörük, Merkür'ün sonuçları merak edilen bu astrolojik hareketini yorumladı.

Önce Akrep, sonra Terazi burcunda geri gidecek olan iletişim gezegeni Merkür, farklı konularda birçok bilginin açığa çıkmasına, eksik işlerin tamamlanmasına ve yanlış hesapların Bağdat'tan dönmesine yardımcı olacak.

MERKÜR RETROSU NE ZAMAN BAŞLIYOR VE BİTİYOR?

İletişim gezegeni Merkür, 15 Ekim'de geri harekete başlayacak ve 4-5 Kasım tarihinde de ileri harekete geçecek. Retro alandan çıkması ise, 19 Kasım.

Merkür retro hareketine Akrep burcunda başlayacak, 28 Ekim'de Terazi burcunda geri seyrine devam edecek. Dolayısıyla retro sürecini iki bölüme ayırmak gerekiyor, malum zihnimiz farklı konular ile meşgul olacak.

15 EKİM-28 EKİM 2020-MERKÜR AKREP BURCUNDA RETRO 

Merkür bu dönemde, finansal konular, ortak sermaye, banka, kredi, pasif gelirler, sigorta, miras gibi konularda kafa yormamıza neden olacak. 26 Eylül'den 15 Ekim'e kadar olan süreçte, bu bahsedilen konularda konuştuğumuz, görüştüğümüz, yazıştığımız, derdimize çare aradığımız birtakım ucu açık kalmış meseleler var. Tüm bu konulara 15-28 Ekim tarihleri arasında tekrar dönmemiz gerekecek. Bu süreçte birçok gizli bilgiye ulaşabiliriz. Birçok sır perdesi aralanabilir. Elimize geçen bilgilerle elimiz kuvvetlenecek, böylelikle eksik işleri tamamlayabilir, evrak toplayabilir, tekrardan yazışmalar yapabilir, geriye dönük hesaplamaları sorgulayabiliriz. Bu süreçteki emeklerimizin sonuçlarını ise, 17 Kasım sonrası alacağız.

28 EKİM-4 KASIM 2020-MERKÜR TERAZİ BURCUNDA RETRO

Merkür retro hareketine 28 Kasım sonrasında Terazi burcunda devam edecek. Bu dönemde eğilmemiz gereken konular ise, sözleşmeler, kontratlar, ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar olacak. 23 Eylül-26 Eylül arasında bu bağlamda yaptığımız, bazı hak aramalar, mutabakatlar, uzlaşmalar tekrar gündeme gelecek. Masaya yatırılan bu konularda hatalar, yanlışlar, adaletsizlikler veya eksik bazı noktalar varsa ortaya çıkabilir. Düzeltmeler ya da revizeler bizim elimizi güçlendirecek ve birçok sıkıntılı soruna çözüm yaratacak. 4 Kasım sonrası bu alanda daha fazla hız kazanabilir, işleri tatlıya bağlayıp el sıkışabiliriz. 

İŞTE, BU DÖNEMİN ÖNE ÇIKAN ANAHTAR TARİHLERİ

20 Ekim 2020: 7 Ekim'de yaşayacağımız konular, 20 Ekim'de tekrar önümüze gelecek. Beklenmedik bir borç veya masraf çıkabilir, para konusunda fevri tepkiler verebiliriz, anlaşmazlıklar içinde kendimizi bulabiliriz. Can sıkıcı bu duruma çözüm yaratmak için, 20 Ekim'i beklememiz gerekecek. Araştırıp, mesai harcarsak, ele geçecek yeni bilgilerle yapacağımız strateji, 17 Kasım sonrası yüzümüzü güldürecek.

25 Ekim 2020: Merkür retro halde Güneş'in ışıklarına maruz kalacak. Bu tarihe hiçbir görüşme, randevu koymamak faydanıza olurken, eğer 23 Eylül öncesi aldığınız kararları retro döneminde uygulamaya başlarsanız, 25 Ekim taçlandırılacağınız gün olacaktır! Önemli bir kişiden, babadan veya erkek otoriteden onay alabilir, onun enerjisiyle yükselebilirsiniz.

1 Kasım 2020: 23 Eylül'de otoriteler, kurallar, prosedürler ve düzenlemelerle ilgili yaşanan kısıtlamalar ve zorunluluklar iletişim açısından bazı adaletsizliklerle ve blokajlarla karşılaşmamıza neden olmuştu. Diğer taraftan hem üzerimizdeki yüklerle beraber hareket etmek hem de başkalarına ‘hayır’ diyememek ciddi sıkıntı yaşatmıştı. Şimdi bu konularla ilgili çözüm yaratma zamanı. 1 Kasım civarında yaşananlar bize bir ders verecek, kalıcı bir çözüm yaratmamız için kolları sıvatacak. 6 Kasım'dan sonra bu alanda önümüzde herhangi bir engel kalmayacak.

MERKÜR RETROSUNDA NELER YAPILMAMALI?

- 23 Eylül sonrası eğer herhangi bir elektronik cihaz almaya karar verdiyseniz, bu alışverişi Kasım 'ın ilk haftasından sonraya bırakmanız faydanıza.

- Yanlış anlaşılmalara, yazışmalara, atılan imzalara dikkat! 5 kere okuyun, 10 kere düşünün.

- Telefonunuza, bilgisayarınıza, elektrikli aletlerinize gözünüz gibi bakın. Dikkatli kullanın. Arıza çıkarabilir, elinizden kayıp düşebilir, bozulabilir.

- 28 Ekim sonrası partnerinizle olan iletişiminizde hoşgörü, anlayış ve huzur yanlısı olun. Ağzınızdan çıkanlara dikkat edin. Kırıcı olmayın. Yanlış anlaşılmalar olası..

- 28 Ekim sonrası anlaşmalar, sözleşmeler, imzalar konusunda 5 defa dikkat! Aslında imzayı 5 Kasım sonrasına bıraksanız çok çok daha iyi!

- 15 - 28 Ekim arası borç almayın, vermeyin, kredi çekmeyin. Eğer 23 Eylül öncesi alınan finansal bir karar varsa, bunu rahatlıkla işleme koyabilirsiniz. Hatta tam zamanı. Yine de evrakları iki defa kontrol edin, karşınızdakinin sizi doğru anladığına emin olun!

BU DÖNEMDE EN ÇOK ZORLANACAK BURÇLAR: BOĞA, ASLAN ve KOVALAR olacak. Yanlış anlaşılmalara, münakaşalara en fazla onlar maruz kalabilir. Aman dikkat!

Kaynak: Haber Global TV

Merkür retrosu