Trabzonspor, ''takipçisi olacağız'' diyerek duyurdu! Bursa'da 9 yaşındaki Trabzonspor Futbol Okulu öğrencisine saldırı! 

Trabzonspor Spor haberleri
Trabzonspor, ''takipçisi olacağız'' diyerek duyurdu! Bursa'da 9 yaşındaki Trabzonspor Futbol Okulu öğrencisine saldırı! 

Trabzonspor, Bursa'da henüz kimliği belirlenemeyen bir şahıs tarafından 9 yaşındaki Trabzonspor Futbol Okulu mensubu öğrencisine saldırı gerçekleştirildiğini açıklarken, kulübün bu konunun takipçisi olacağı kaydedildi.

Trabzonspor'dan yapılan açıklama şu şekilde:

Bursa’da henüz kimliği belirlenemeyen bir şahıs; 9 yaşındaki Trabzonspor Futbol Okulu mensubu öğrencimize önce hakaret edip sonra da yüzüne biber gazı sıkarak asla kabul edilemez bir saldırı gerçekleştirmiştir. Biber gazının etkisinden ötürü hastanede tedavi gören genç taraftarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; saldırıyı gerçekleştiren bu şahsın bir an önce yakalanarak gereken cezayı alması için konunun takibinde olacağımızı tüm kamuoyuna duyuruyoruz.

TRABZONSPOR, KARAGÜMRÜK'E TAKILDI

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan karşılaşma golsüz eşitlikle sona erdi.

Bordo-mavililer karşılaşmayı isabetli şut atamadan tamamladı.

Bu sonuçla Karadeniz temsilcisi puanını 16 yaparak ligde 5. sıraya yükseldi, Fatih Karagümrük ise topladığı 10 puanla ligin 11. basamağında yer aldı.

Ligin 11. haftasında Trabzonspor deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek, İstanbul temsilcisi ise Konyaspor'un konuğu olacak.

"DOMİNE ETMEMİZ LAZIMDI"

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, galibiyet için gerekli pozisyonları yakaladıklarını ancak değerlendiremediklerini söyledi.

Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yıl dönümünü kutlayarak sözlerine başlayan Abdullah Avcı, "İlk 30 dakikada baskıyı çok doğru yaptık. Oyunu kopartabilirdik. Dört pozisyonumuz vardı. 30. dakikadan sonra merkezden uzak kaldık ve geçiş yedik. Rakibe de öz güven ve cesaret geldi. Oyun daha dengeli bir hale geldi" ifadelerini kullandı.

"ÇOK ÇALIŞMAMIZ LAZIM"

İkinci yarıda golü bulabilmek adına hamleler yaptıklarını aktaran 60 yaşındaki teknik adam, "İkinci yarıda maçı domine etmemiz lazımdı. Sadece Bardhi'nin bir pozisyonu var. Daha fazla üretken olmamız lazım. Bunlar, daha çok bireysel performansları ortaya koymamız gereken maçlar.

Kazanmak için gerekli pozisyonlar elimizin altında vardı. Bunun karşılığını alamadık. Çok çalışmamız gerekiyor. Bireysel oyun performansımızı arttırmamız gereken net durumlarımız var. Çok tekrar yapacağız" diye konuştu.

 

Kaynak: Haber Global TV