Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal PDFK'ya sevk edildi

Fenerbahçe PFDK Beşiktaş TFF İsmail Kartal
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal PDFK'ya sevk edildi
FOTOĞRAF: AA

Türkiye Futbol Federasyonu'nun internet sitesinden yapılan açıklamada Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ve Beşiktaş Yöneticisi Emre Kocadağ'ın yapmış olduğu açıklamalar nedeniyle PDFK'ya sevk edildiği bildirildi.

TFF, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın Pendikspor maçının sonrasında yaptığı açıklamalar nedeniyle PDFK'ya sevk edildiğini açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun internet sitesinden yapılan açıklamada Beşiktaş Kulübü ve Beşiktaş Yöneticisi Emre Kocadağ'ın da Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildiği bildirildi.

TFF'nin internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"Fenerbahçe Kulübü teknik sorumlusu İsmail Kartal'ın 29.10.2023 tarihinde oynanan Pendikspor-Fenerbahçe Süper Lig müsabakası sonrası flaş röportajda ve basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarında yer alan “hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Beşiktaş Kulübü’nün 30.10.2023 tarihinde oynanan Beşiktaş-Gaziantep FK Süper Lig müsabakasındaki “saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca ve müsabaka sonrası kulüp resmi internet sitesinde yayınlanan açıklamalarda yer alan “sportmenliğe aykırı hareket” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 36. maddesi uyarınca ve “hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 38. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

Beşiktaş Kulübü idarecisi Emre Kocadağ'ın müsabaka sonrası kulüp resmi internet sitesinde yayınlanan açıklamalarında yer alan “sportmenliğe aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 36. maddesi uyarınca ve “hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamaları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

Kaynak: Haber Global TV