Trabzonspor bir transferi daha açıkladı

Trabzonspor Süper Lig Transfer
Trabzonspor bir transferi daha açıkladı

Transferde vites arttıran Trabzonspor, Nicolas Pepe ve Paul Onuachu'nun ardından Karadağlı Ognjen Bakic ile de anlaşma sağlandığını KAP'a bildirdi.

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor serbest oyuncu statüsünde bulunan Karadağlı Ognjen Bakic'le 2+2 yıllık sözleşme imzaladı.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcu Ognjen Bakic ile opsiyon hakkı Kulübümüze ait olmak üzere 2+2 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya;

2023-2024 futbol sezonu için 65.000 Euro garanti ücret, 2024-2025 futbol sezonu için 70.000 Euro garanti ücret ödenecektir.

Opsiyon hakkının Kulübümüz tarafından kullanılması halinde futbolcuya; 2024-2025 futbol sezonu için 250.000 Euro garanti ücret, 2025-2026 futbol sezonu için 300.000 Euro garanti ücret ödenecektir.

Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %5'i oranında ödeme yapılacaktır.

Kamuoyuna duyurulur, saygılarımızla."

Teknik direktör Nenad Bjelica’nın talebiyle kadroya dahil edilen ve yatırım transferi olarak değerlendirilecek olan genç yeteneğin bu sezonu farklı bir kulüpte geçirmesi bekleniyor. Gelişimi ve performansı takip edilecek olan genç orta saha, yeterli görülürse Trabzonspor’un A takımına dahil edilecek.

Kaynak: Haber Global TV

Trabzonspor transfer Trabzonspor Trabzonspor haberleri Trabzonspor transfer haberleri Osijek