Transferi Southampton duyurdu, Trabzonspor yeni golcüsünün maliyetini açıkladı

Süper Lig Transfer Trabzonspor
Transferi Southampton duyurdu, Trabzonspor yeni golcüsünün maliyetini açıkladı
FOTOĞRAF: AA

Trabzonspor'un prensip anlaşmasına vardığı Paul Onuachu'nun bonservisini elinde bulunduran Southampton, Nijeryalı oyuncunun sezon sonuna kadar Karadeniz ekibine kiralandığını açıkladı. Bordo-mavililer de KAP'a yaptığı bildirimde golcü futbolcunun maliyetini duyurdu.

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor transferde adeta gaza bastı. Bordo-mavililer, Arsenal'dan ayrılan Nicolas Pepe ile anlaşma sağlamıştı.

Karadeniz temsilcisi, prensip anlaşmasına vardığı ve transfer görüşmelerini sürdürmek üzere kente getirdiği Paul Onuachu'yu resmiyete dökmeye çok yakın.

İngiltere Championship ekiplerinden Southampton sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Paul Onuachu'nun Trabzonspor'a sezon sonuna kadar kiralandığını açıkladı.

İngiliz ekibi golcü oyuncuya başarı dileklerinde bulundu.

ONUACHU'NUN MALİYETİ AÇIKLANDI

Trabzonspor KAP'a yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Profesyonel futbolcu Ebere Paul Onuachu ile 1 (Bir) yıllık anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya; 2023-2024 futbol sezonu için 1.742.500.-Eur garanti ücret ödenecektir.

Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %4'ü oranında ödeme yapılacaktır. Kamuoyuna duyurulur, saygılarımızla."

Kaynak: Haber Global TV

Trabzonspor transfer Trabzonspor Trabzonspor haberleri Trabzonspor transfer haberleri Paul Onuachu