Mourinho'dan hakem tepkisi: "Çok kötü bir hakem ve VAR'a kararlarına karşı oynadık"

HABER MERKEZİ
Fenerbahçe Jose Mourinho Süper Lig Rizespor
Mourinho'dan hakem tepkisi: "Çok kötü bir hakem ve VAR'a kararlarına karşı oynadık"
FOTOĞRAF: AA

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, 5-0'lık Rizespor galibiyetinin ardından karşılaşmadaki hakem kararlarını eleştirdi.

Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaştı. Sarı-lacivertliler İlk yarısını 1-0 önde kapattığı müsabakadan 5-0 galip ayrıldı.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Portekiz çalıştırıcı takımın iyi performansı sayesinde kazandıkları belirterek şu değerlendirmeyi yaptı:

"Önümüzde yaklaşık 50 maç var. 50 maç olduğu için 11 oyuncuya değil bir takıma ihtiyacınız oluyor. Aksi halde bunun altından kalkamazsınız. Takım dengeli olduktan sonra bu durumla farklı bir şekilde baş edebilirsiniz.

Daha önce Fred'in eksikliğini söylemiştim. Ama 3 gol attığı için değil. Muhtemelen hayatı boyunca bir daha 3 gol atmayacak. Takıma kattığı dinamizm farklı. Elimizde 2 tane daha Szymanski olsa ikisini de oynatırdık. İlk dakikadan son dakikaya kadar çok iyi oynadı.

Taraftarlar İsmail Yüksek'in adını bağırdığı için mutlu oluyorum ama kaybettiğimizde takım olarak kaybediyoruz, kazandığımızda takım olarak kazanıyoruz. Bugün iyi bir maç çıkardık. Çok kötü bir hakem ve VAR kararlarına karşı oynadık. Bugün kazandık, bunun sebebi de takımın iyi performansıydı."