Fred'in gecesinde Fenerbahçe farka koştu

Süper Lig Fenerbahçe Rizespor
Fred'in gecesinde Fenerbahçe farka koştu
FOTOĞRAF: AA

Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe, Brezilyalı yıldızı Fred'in hat-trick yaparak yıldızlaştığı maçta deplasmanda karşılaştığı Çaykur Rizespor'u 5-0 mağlup etti.

Süper Lig'in 3. haftasındaki maçta Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi.

Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Fenerbahçe, 15. dakikada Fred'in ceza sahası dışından attığı golle 1-0 öne geçti.

Mücadelenin ilk yarısı Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

Fenerbahçe 2. yarıda adeta vites yükseltti ve goller peş peşe gelmeye başladı. 53. dakikada Edin Dzeko ile farkı 2'ye çıkaran Fenerbahçe, bu golden 7 dakika sonra Fred ile skoru 3-0'a getirdi.

Attığı goller ve gösterdiği iyi performansla geceye damgasını vuran Fred 64. dakikada maçtaki 3. golünü kaydederek kariyerinde ilk kez hat-trick yaptı.

66. dakikada Dusan Tadic'in ortasında Rizespor savunmasından topa müdahale eden Husniddin Alikulov ters bir vuruş yaparak topu kendi ağlarına gönderdi ve maçta durum 5-0 oldu.

Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmadı ve Fenerbahçe sahadan 5-0'lık skorla galip ayrılarak 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu.

Fenerbahçe bu galibiyetle puanını 7 yaptı ve maç fazlasıyla ligde liderliğe yükseldi, ligdeki ilk yenilgisini alan Rizespor ise 4 puanla 7. basamakta kaldı.

Fenerbahçe ligin 4. haftasında sahasında Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek, Rizespor ise evinde Kasımpaşa'yı konuk edecek.