Karagümrük, Sivasspor karşısında 3 puanı 3 golle aldı

Süper Lig Sivasspor Fatih Karagümrük Fenerbahçe Trabzonspor
Karagümrük, Sivasspor karşısında 3 puanı 3 golle aldı
FOTOĞRAF: AA

Süper Lig'in 12. haftasında Fatih Karagümrük sahasında ağırladığı Sivasspor'u 3-0 yenerek ligde 2 maç aradan sonra galip geldi.

Süper Lig'in 12. hafta haftasında Fatih Karagümrük ile Sivasspor kozlarını paylaştı.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Fatih Karagümrük, Sivasspor'u 3-0 yendi.

İstanbul temsilcisine galibiyeti getiren golleri 42'de Valentin Eysseric, 79'da Güven Yalçın ve 85. dakikada Serdar Dursun kaydetti.

2 maç aradan sonra galip gelen kırmızı-siyahlılar bu sonuçla puanını 14 yaparak ligde 11. sıraya yükseldi, 14 puanda kalan Yiğidolar ise 12. sırada yer aldı.

Milli aranın ardından oynanacak olan Süper Lig'in 13. haftasında Fatih Karagümrük deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek, Sivasspor ise evinde Trabzonspor'u ağırlayacak.

"İSTEDİKLERİMİZİ YAPTIK, 3 PUANI ALDIK"

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel, “Oyunun ilk yarısında yaptığımız bir hata sonrası kalemizde bir pozisyon yaşadık. Daha sonrasında oyunun üstünlüğü tüm maç boyunca bizdeydi. Güzel bir oyun oynadık. İyi geçişler yaparak sahada istediklerimizi yaptık ve 3 puanı 3 gol ile aldık” diye konuştu.

Serdar Dursun’un performansının sorulması üzerine konuşan Atılay Canel, “Ekibimizde iyi oyuncularımız var. Serdar da bugün kendisine verilen şansı iyi değerlendirdi. Oyuna girdi ve aldığı süre boyunca iyi iş çıkardı hatta bir de gol attı. Performans olarak yeterli gördüğümüz her oyuncumuzu sahada değerlendirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Global TV