Alanyaspor'a bir darbe de Gaziantep FK'dan

Süper Lig Gaziantep FK Alanyaspor
Alanyaspor'a bir darbe de Gaziantep FK'dan
FOTOĞRAF: AA

Süper Lig'in 12. haftasında Gaziantep FK, Alanyaspor'u deplasmanda 3-0 yenerek üst üste 2. galibiyetini aldı. Teknik direktörlüğe Fatih Tekke'yi getiren Alanyaspor ise ligde üst üste 4. kez kaybetti.

Süper Lig'de 12. hafta mücadelesinde Alanyaspor ile Gaziantep Futbol Kulübü ile kozlarını paylaştı.

Alanya Oba Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Gaziantep FK, Alanyaspor'u 3-0 mağlup etti.

Kırmızı-siyahlılar, ev sahibi ekibi 45+8'de Alexandru Maxim (p), 45+10'da Denis Draguş ve 90+5'te Brayan Riascos'un golleriyle devirdi.

Marius Sumudica'nın göreve getirilmesinin ardından yükselişe geçen ve alt sıralardan kurtulan Gaziantep FK puanını 15 yaparak ligde 9. sıraya kadar yükseldi.

Ligde üst üste 4. kez sahadan mağlup ayrılan Akdeniz temsilcisi ise 10 puanda kaldı ve ligin 16. sırasında yer aldı. İstenilen sonuçların alınamamasının ardından Ömer Erdoğan'la vedalaşarak Fatih Tekke'yle anlaşan Alanyaspor kötü gidişe 'dur' diyemedi.

Milli aranın ardından oynanacak olan ligin 13. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü kendi sahasında Ankaragücü ile mücadele edecek, Alanyaspor ise deplasmanda Galatasaray'ın konuğu olacak.

"GELDİM, GÖRDÜM, YENDİM"

Süper Lig’in 12. haftasında Gaziantep FK, deplasmanda Alanyaspor’u 3-0’la geçti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Gaziantep FK Yardımcı Antrenörü Gabriel Margarit aldıkları 3 puandan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Futbolcuların geçen haftaki plana sadık kaldığını aktaran Margarit, “Taktiksel olarak harika bir maç çıkardık. Fırsat bulduğumuz zaman gole çevirdik. Bugünün aslında stratejisi topu vermeyip alanlar bulup golü atmaktı. Yedekten giren oyuncular için de çok mutluyum. Onlar da güzel oyun çıkardılar. Romence bir sözümüz var bizim; ‘Geldim, oynadım, üç puan aldım ve evime döndüm.’ Aynı şekilde devam etmemiz gerekiyor” diye konuştu.

Kaynak: Haber Global TV