Gol düellosuna sahne olan maçta Kayserispor'dan dört dörtlük galibiyet

Süper Lig Kayserispor Kasımpaşa
Gol düellosuna sahne olan maçta Kayserispor'dan dört dörtlük galibiyet
FOTOĞRAF: AA

Süper Lig'in 12. haftasında Kayserispor deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa'yı 4-3 yenerek ligde üst üste 4. galibiyetini elde etti.

Süper Lig'in 12. haftasında Kasımpaşa ile Kayserispor karşı karşıya geldi.

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Kayserispor, Kasımpaşa'yı gol düellosuna şeklinde geçen maçta 4-3 mağlup etti.

Ligde üst üste 4. galibiyetini alarak üst sıralara yaklaşan sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren golleri Ali Karimi, Aylton, Mame Thiam, Sadık Çiftpınar (k.k) kaydetti.

Galatasaray'ın ardından Kayserispor'a da yenilen Kasımpaşa'nın sayıları ise Mamadou Fall, Nuno Da Costa ve Aytaç Kara (p)'dan geldi.

Recep Uçar yönetiminde yükselişini sürdüren Kayserispor bu sonuçla puanını 22 yaptı ve ligde 4. sıraya kadar yükseldi, Kasımpaşa ise 18 puanda kaldı ve ligin 8. basamağında yer aldı.

Kayserispor ligin 13. haftasında kendi evinde Adana Demirspor'u ağırlayacak, Kasımpaşa ise deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya gelecek.

"DEĞERLİ BİR 3 PUAN ALDIK"

Maçın ardından Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Uçar, 2017’den sonra 4’te 4 yaptıkları bir sezon geçirdiklerini aktararak, "Son 4 maçını kazanarak buraya gelen takımın teknik direktör olarak bunun mutluluğunu yaşamaktayım. Bu gururu yaşatan oyuncularımı tebrik ediyorum. Bazı ilkleri yaşadığımız bir galibiyet oldu. Ligde en son 2017 şubat ayından sonra art arda 4 galibiyet alığımız bir sezon. Kasımpaşa ligin ofansif yönü güçlü takımlarından birisi. 18 gol ile en çok gol atanlardan biriydi. Ana stratejimiz sadece geçiş kovalamak değildi.

Değerli bir 3 puan aldık. Umarım bundan sonraki milli takım arası sonrası oyunu geliştirerek inşallah herkesin arzu ettiği güzel günlere ulaşmak için her şeyi yapacağız. Bu dönemde alınan her puan bizim için değerli" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Global TV