Jorge Jesus'un Gomis taklidi sosyal medyayı yıktı geçti

Jorge Jesus Suudi Arabistan Galatasaray

Suudi Arabistan Pro Lig ekibi Al-Hilal'in teknik direktörü Jorge Jesus, Galatasaray'ın eski golcüsü Bafetimbi Gomis ile bir araya geldi. Jesus'un Gomis'in gol sevincini taklit ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu.

Suudi Arabistan Pro Lig ekibi Al-Hilal'in teknik direktörü Jorge Jesus, Galatasaray'ın eski golcüsü Bafetimbi Gomis'in gol sevincini taklit etmesi ile gündem oldu.

Sosyal medyada paylaşılan videoda Jesus, Gomis'in gollerden sonra yaptığı aslan pençesi sevincini taklit ederken görülüyor. Jesus'un taklidi sırasında eğlenceli anları yaşanıyor.

LİGDE JESUS FIRTINASI

Öte yandan, Suudi Arabistan Pro Lig 17. hafta maçında dün, Jorge Jesus'un yönetimindeki Al-Hilal, evinde ağırladığı Al-Wehda'yı 2-0 mağlup etti ve namağlup liderliğini sürdürdü. Al-Hilal'in galibiyet serisi 18 maça çıktı.

PUANINI 47'YE YÜKSELTTİ

Ev sahibi takıma galibiyeti getiren golleri 20. dakikada Saud Abdulhamid ve 80. dakikada Aleksandar Mitrovic kaydetti. Al-Hilal aldığı bu galibiyetle puanını 47'ye yükseltti. Jesus'un takımı Al-Hilal bir sonraki maçında sahasında Abha'yı konuk ederken, Al-Wehda ise sahasında Al-Riyadh'ı ağırlayacak.

'NEYMAR KRİZİ' İDDİASI

Ayrıca, Jesus ile Neymar arasında bir kez daha kriz yaşandığı iddia ediliyor. Neymar'ın Al-Hilal yönetiminden, Jorge Jesus'un görevden alınmasını talep ettiği öne sürülüyor.

Kaynak: Haber Global TV