Kenan Yıldız'ın neredeyse futbol hayatı bitiyordu... Hakem önce 'devam' dedi...

Kenan Yıldız Juventus İtalya Serie A
Kenan Yıldız'ın neredeyse futbol hayatı bitiyordu... Hakem önce 'devam' dedi...

Juventus, Genoa deplasmanında 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında önemli bir darbe alırken milli futbolcu Kenan Yıldız haftalar sonra dakika aldığı maçta çok büyük bir tehlike atlattı.

İtalya Serie A'da İtalyan devi Juventus, Genoa ile deplasmanda karşı karşıya geldi. 

Juventus ilk yarısını 28. dakikada Federico Chiesa'nın penaltı golüyle 1-0 önde tamamladığı maçın ikinci yarısında zorlandı.

Eski Trabzonsporlu Ekuban'ın oyuna girmesinin ardından peş peşe pozisyonlar bulan evsahibi Genoa, 48. dakikada Ekuban'ın asistinde Albert Gudmundsson'un golüyle eşitliği sağladı.

Maçın geri kalan bölümünde Juventus ataklarını artırsa da galibiyeti getirecek golü bulamadı. Aksine Genoa daha çok tehlikeli pozisyon yarattı.

Müsabaka 1-1 berabere sona erken Almanya maçında attığı golle ses getiren Kenan Yıldız uzun bir sürenin ardından az da olsa süre buldu. Kenan Yıldız 88. dakikada Andrea Cambiasso'nun yerine oyuna dahil oldu.

Milli futbolcumuz girdikten kısa bir süre sonra topla ilerlerken Genoa oyuncusu Ruslan Malinovskyi'nin çok sert bir müdahalesine maaruz kaldı. Ukraynalı futbolcu, Kenan Yıldız'ın bileğinin biraz üzerine doğru kaydı ve tabanıyla milli yıldızımızı yere düşürdü.
Maçın hakemi Davide Massa pozisyonu süzemeyip devam dedikten bir süre sonra uyarıyla maçı durdurdu ve Malinovskyi'ye sarı kart gösterdi.

İtalyan basını bu faulün sarı karttan daha fazlası olduğunu yazdı.

Kaynak: Haber Global TV