Zaha'yla ilgili flaş sözler: Antrenmanlardaki tavrı rahatsızlık yaratıyor

Galatasaray Mauro Icardi Haber Global

Haber Global Spor Yorumcusu Burhan Can Terzi, Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Zaha'nın antrenmandaki tavırlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haber Global Spor Yorumcusu Burhan Can Terzi, Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Zaha'nın antrenmandaki tavırlarıyla ilgili Kontra programında açıklamalarda bulundu.

Takım içindeki dengeler konusunda yaşananları aktaran Terzi, "Zaha için Florya'daki kişiler, asabi olduğunu söylüyorlar. Bunun takım içinde sıkıntı yarattığını da söylüyorlar" dedi. 

Terzi'nin açıklamaları şöyle:

"İyi giden bir düzen, yeni transferlerle birlikte ki bazıları gerekiyordu ama Rashica'yı almayıp Tete ve Zaha'yı çekmek, iyi giden planı tercih etmemek adına geliyor. Galatasaray'ın oyununun a planı kötü değil ama çıkmaza giren maçlarda yeni çözüm yollarında zorlanıyor. 6 maçın en kötü maçıydı bence. 40'a yakın orta var, Kopenhag, baskı ile Galatasaray'ı buna yönlendirdi. Ziyech'e kadar buna devam etti Galatasaray.

Arkadaşlık duygusuna gelecek olursak Oliveira büyük bir mayaydı direkt kesik yedi. Silindi gibi sezon başında. Sonradan girdiği maçlarda performansı 11'e oranla düşük. 11'de daha etkili.

Mertens bir var bir yok. Ön hattaki 3'lünüzü direkt alıyorsunuz. Motivasyon olarak da ortam ister istemez dağılabiliyor. Tete bir var bir yok. Zaha, Kerem mi solda oynacak tartışması gitti. Zaha beklenen performansı veremedi. O Mertens'in, Mauro Icardi'nin, Torreira'nın tavrı gibi bir tavrı da yok ama o beklenen takımdaşlığa da ulaşamadı. Florya'daki kişiler de asabi olduğunu söylüyorlar. Bunun takım içinde sıkıntı yarattığını da söylüyorlar. Angelino, Latovlevici kadar katkı veremedi. Ne hücumda ne savunmada bir şey yapabiliyor ekstra."

Kaynak: Haber Global TV