Fernando Santos'tan hakem isyanı: "2 hafta üst üste hakkımız yendi"

Haberglobal.com.tr
Beşiktaş Fernando Santos Süper Lig Sivasspor
Fernando Santos'tan hakem isyanı: "2 hafta üst üste hakkımız yendi"
FOTOĞRAF: AA

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamada hakem hatalarından yakınarak "Daha dikkatli olmaları lazım. 2 hafta üst üste hakkımız yendi. Bu doğru değil" değerlendirmesini yaptı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos deplasmanda Sivasspor'a 1-0 yenildikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Santos, 2 haftadır üst üste hakemlerin haklarını yediğini ve daha dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

Deneyimli teknik direktör transfer konusunda da çalışmaların sürdürüldüğünü belirterek şunları söyledi:

"Rakamlarda üstündük ama maça çok kötü başladık, gerçekten çok kötü başladık. 10-15 dakika gerçekten çok kötüydük. Sonrasında maça bir şekilde bağlandık. Rakibe de golü biz verdik. İkinci yarı gerçekten istediklerimizi sahaya yansıttık. Pozisyonlar bulduk, değerlendiremedik.

"BÖYLE KÖTÜ BAŞLAYAMAYIZ"

Oyuncularım şunu anlamalı, ilk dakikadan son dakikaya aynı seviyede olmalıyız. Böyle kötü başlayamayız. İkinci yarı daha iyiydik. Tabiri caizse endi kalemize attığımız golü çıkarmaya çalıştık. Rakibe top oynatmadık. Geçen hafta Rashica'nın pozisyonu penaltıydı, hakem vermedi. Rakip Salih'e çarpıyor, net penaltı var. VAR'dan dönüyor. Daha dikkatli olmaları lazım. 2 hafta üst üste hakkımız yendi. Bu doğru değil.

"SİVAS'IN HAKKINI YEMEYELİM"

Sivas'ın hakkını yemeyelim. Çok iyi savunma yaptılar. Maçı kazandılar. Sivasspor, bizim hatalarımızı değerlendirdi ve kazandı. Biz iyi olmak, kendimize odaklanmak zorundayız. İkinci yarı kontrol bizdeydi. Daha iyi olmak, gol yememek ve pozisyonları gole çevirmemiz gerekiyor. Beraber uğraşacağız. Yapmak zorundayız.

SANTOS'TAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Yönetime ve Samet Hoca'ya güveniyorum. İlla bir şeyler olacaktır. Trabzonspor maçına 1 hafta var. İyi hazırlanmak zorundayız. O maç çok önemli. İlk düdükten son düdüğe kadar oyun içinde kalmalıyız. Bu şekilde maça kötü başlamamalıyız. 1 haftamız var, bu süreci iyi değerlendireceğiz."