Beşiktaş Yöneticisi Feyyaz Uçar'dan hakem tepkisi: "Artık sabrımız taştı yeter"

Haberglobal.com.tr
Süper Lig Beşiktaş Sivasspor
Beşiktaş Yöneticisi Feyyaz Uçar'dan hakem tepkisi: "Artık sabrımız taştı yeter"
FOTOĞRAF: AA

Beşiktaş Yönetici Feyyaz Uçar, Sivasspor karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada hakem yönetimine tepki göstererek, "Artık yeter ya! Konuşmamak için direniyoruz ama yeter! Hakemden gol yiyen takımız biz ya! Artık sabrımız taştı yeter" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş deplasmanda Sivasspor'a 1-0'lık skorla mağlup oldu.

Siyah-beyazlı kulübün yöneticilerinden Feyyaz Uçar karşılaşmanın ardından müsabakadaki hakem yönetimine tepki gösterdi.

Feyyaz Uçar, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Artık yeter ya! Konuşmamak için direniyoruz ama yeter! Rica ediyoruz kardeşim! VAR'da kim var? Serkan Tokat! Metin Tokat'ı hatırlar mısınız? Bunlar üç nesil hakem! Dedelerinden büyüklerimiz, babalarından biz! Hala çekiyoruz ya! Bu aile hakemlerinden kurtulalım artık! Rakip de isyan ediyor, doğrudur! Düzgün yönetin abi ya! Bu kadar zor mu?

"ARTIK SABRIMIZ TAŞTI YETER"

Oyuncumuzun yan bağları kopuyor. Rebic'e tekmeye kırmızı kart yok! Geçen hafta verilmeyen penaltı var, bu hafta verilen penaltı iptal ediliyor! Neden hep Beşiktaş'a karşı? Hakemden gol yiyen takımız biz ya! Artık sabrımız taştı yeter! Maçın skoruna etki eden hareketler..."

"BEŞİKTAŞ'IN HAKEME İHTİYACI YOK"

Bir eski değerli hakem, rapor verecek. Bugüne kadar olan şeyleri toparlamış. Bundan sonra hakem istatistiklerini paylaşacağız. Buradan yürüyeceğiz dostlar. Sakın ola bize bir avantaj sağlamasınlar. Beşiktaş'ın hakeme ihtiyacı yok. Sizlerle de paylaşacağız. Bu hafta başkanımızla toplantının ana gündemi hakemler olacak. Artık yeter!"