Fenerbahçe'ye Galatasaray derbisi öncesinde Fred ve Mert Hakan'dan kötü haber!

Fenerbahçe Süper Lig Kayserispor Galatasaray
Fenerbahçe'ye Galatasaray derbisi öncesinde Fred ve Mert Hakan'dan kötü haber!
FOTOĞRAF: AA

Fenerbahçe'nin deplasmanda Kayserispor'u yendiği maçın duraklama dakikalarında kırmızı kart gören Fred ve Mert Hakan Yandaş, hafta sonu oynanacak olan Galatasaray karşılaşmasında takımlarını yalnız bırakacak.

Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe deplasmanda karşı karşıya geldiği ligin formda ekiplerinden Kayserispor'u gol düellosu şeklinde geçen maçta 4-3'lük skorla mağlup etti.

Sarı-lacivertiler, ligde 24 Aralık Pazar günü ezeli rakibi Galatasaray ile karşı karşıya geleceği karşılaşma öncesinde de moral kazandı.

Karşılaşmanın duraklama dakikalarında Kayserispor'un atağında karşılaşmanın hakemi Zorbay Küçük ev sahibi ekip lehine serbest vuruş kararını işaret etti.

90+8. dakikada bu karara itiraz eden Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Fred'e müsabakanın hakemi Zorbay Küçük önce sarı kart daha sonrasında ise direkt kırmızı kart gösterdi.

Sarı-kırmızılıların kullandığı serbest vuruşta top dışarı giderken, Fenerbahçe'den Mert Hakan Yandaş, hakem Zorbay Küçük'ün yanına giderek itirazlarını sürdürdü. Zorbay Küçük'ün Mert Hakan Yandaş'a ikinci sarı karttan kırmızı kart gösterirken Fenerbahçe karşılaşmayı 9 kişi tamamladı.

Ligde hafta sonu kendi sahasında Galatasaray'ı konuk edecek Fenerbahçe, zirveyi yakından ilgilendiren bu kritik müsabakada Fred ve Mert Hakan Yandaş'tan yararlanamayacak.

MICHY BATSHUAYI'DEN HAT-TRICK

Bu sezon Süper Lig'de 8 müsabakada forma şansı bulan ancak ilk kez 11 başlayan Michy Batshuayi, Kayserispor filelerini 3 kez havalandırdı. Belçikalı forvet, geçtiğimiz sezon oynanan İstanbulspor maçında da hat-trick yaparken, sarı-lacivertli formayla ikinci kez bu başarıyı tekrarladı. 30 yaşındaki futbolcu, ligdeki ilk gollerini bu maçta atarken, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ise takımı adına 5 gol kaydetti.

Kaynak: Haber Global TV