Eski futbolcu yeni şarkıcıya göre Arda Güler çok klas bir oyuncu

Arda Güler Real Madrid futbol
Eski futbolcu yeni şarkıcıya göre Arda Güler çok klas bir oyuncu

Jude Bellingham'ın sakatlanmasıyla birlikte tüm işaretler Valladolid karşısında onun yerine Luka Modric'in geçeceğini gösteriyordu . Ancak Carlo Ancelotti sürpriz yaptı ve ilk 11'de Arda Güler'i oynatarak Hırvat'ı yedek kulübesinde bıraktı.

Ancelotti bu durumu "Orta saha ve sağ kanat oyuncusu olarak oynayabilir... Benim şüphem onunla Brahim arasındaydı. Kendi sahamda olduğum için bu dakikalardan yararlanabileceğimi düşündüm ve sonunda iyi bir oyun çıkardı." diyerek açıkladı.

Güler bu maçta kale önünde başarılı olamasa da oldukça aktif ve katılımcı davranarak çok sayıda pozisyon üretti. Ayrıca büyük bir özgüven sergiliyordu. Sezona ilk başlangıcında çok güzel duygular bırakan Türk futbolcunun Valladolid karşısında sergilediği son performansa tepkileri de oldukça olumlu oldu.

Valladolid ile oynanan maçın sonunda Madrid'in eski oyuncusu Álvaro Benito, Movistar+ kanalında dünya çapında gelecek vaat eden bir gelecek öngördüğü Güler için övgü dolu sözler söyledi: "Onu özellikle çok seviyorum, süper klas bir oyuncu. Oyunları nasıl düşündüğünü, nasıl icra ettiğini görebileceğiniz oyunculardan biri... Hala büyümek için büyük bir alanı var ve önümüzdeki yıllarda daha iyi bir performans sergileyecek."

ALVARO BENITO VILLAR KİMDİR?

Alvaro Benito Villar, Real Madrid altyapısından yetiştikten sonra 2002'ye kadar bu takımın C, B ve as takımlarında oynadı. Bir sene Tenerife'de kiralık olarak da forma giyen oyuncu son olarak Getafe'nin formasını giymişti. Ayrıca Real Madrid genç takımının teknik direktörlüğünü de yaptı. Futbolu bıraktıktan sonra müzisyen olarak boy gösterdi.