Kader ağlarını örmeye başladı, Arda Güler ile Luka Modric arasında kuşak çatışması!

Real Madrid Carlo Ancelotti Arda Güler futbol
Kader ağlarını örmeye başladı, Arda Güler ile Luka Modric arasında kuşak çatışması!

Luka Modric ve Arda Güler arasında tam 20 yaş fark var. 39 yaşındaki Hırvat oyuncu, Arda Güler doğduğunda Inter Zapresic'te forma giyiyordu.

Aradan 20 yıl geçti. İkisi de Bellingham ve Camavinga'nın sakatlıkları nedeniyle orta sahada boşalan pozisyon için mücadele ediyorlar. İspanyolcanın yanı sıra orta sahada konuşulan İngilizce ve Fransızca yerine Türkçe ve Hırvatçayı getirme arzusundalar.

Ancak kader ağlarını örmüş durumda. Real Sociedad'a karşı ikisinin birden oynama ihtimali düşük ama imkansız değil. Aralarından biri muhtemelen yedek kulübesinde oturacak.

Profilleri benzer olan iki oyuncunun takıma ne katacağına Ancelotti karar verecek. Kabul edelim Modric'in deneyimi Arda Güler'den katbekat daha fazla. Yıllardır bu takımda oynuyor ve takım arkadaşlarının sahada ne yaptığını çok daha iyi biliyor.

Arda Güler ise gençliği, forvetlere attığı ölçülü paslar ve mükemmel bitiriciliğiyle aradaki 20 yılın önemsiz olduğunu kanıtlamaya çalışıyor. Durum böyle olunca Ancelotti'nin tüm bu artıları ve eksileri tartıp Real Madrid için en iyisinin ne olduğuna karar vermesi gerekecek.