Tüm dünyaya duyurdular: Elektriksiz Model Kalmayacak!

Tüm dünyaya duyurdular: Elektriksiz Model Kalmayacak!

Otomotiv devi Opel, bu yıl üretimde 125. yılını kutluyor. Opel'in bu yılla birlikte tüm modellerini elektrikli olarak satışa sunacağı belirtildi.

Opel'in açıklamasına göre, marka, bugünün ötesine geçen yüksek teknolojileri ve verimlilik standartlarını belirleyen modelleriyle dikkat çekiyor. Opel, gelecek vizyonunu Münih'te düzenlenen IAA Mobility etkinliğinde tanıttığı Experimental konsepti ile bir kez daha ortaya koydu.

Tüm dünyaya duyurdular: Elektriksiz Model Kalmayacak! - Resim : 1

Alman marka, geleneği yenilikle birleştirme vizyonunu gösterirken, Experimental konseptiyle 'Çevre Dostu İnovasyon', 'Detoks' ve 'Modern Alman' yaklaşımlarını vurguladı. Tamamen elektrikli olan Experimental, sadece çevre dostu bir yaklaşımı benimsemekle kalmayıp aynı zamanda Opel'in gelecekteki marka kimliğini yansıtıyor. Araç, akıllı aerodinamik çözümleri, verimli alan kullanımını ve yeni Opel logosuyla dikkat çeken aydınlatmalı detaylarıyla öne çıkıyor.

 

Experimental'in yanı sıra, Opel'in marka DNA'sını taşıyan donanımları ve sürücü odaklı teknolojik iç mekânıyla öne çıkan Astra Elektrik ve sürdürülebilir mobilite konseptini temsil eden yeni Corsa versiyonu da dikkat çekiyor.

Tüm dünyaya duyurdular: Elektriksiz Model Kalmayacak! - Resim : 3

Opel, otomobillerindeki yenilikçi gücünü sadece ürünlerinde değil, aynı zamanda kampanyalarında da kullanıyor. 'Yes of Corsa' kampanyası, Corsa'nın segment standartlarını aşan özelliklerine vurgu yaparken, 'Enerji Dolu Opel Mokka Elektrik' kampanyası da müşterilere ulaşmanın yeni ve heyecan verici bir yolunu sunuyor. 2023'te Opel, üst düzey verimli araçları ve yenilikçi kampanyalarıyla dikkat çekmeye devam edecek.