Melek Mosso'nun konseri iptal edilmişti! Funda Arar ve Derya Uluğ'dan konsere çıkmama kararı

Magazin Haberleri Isparta Derya Uluğ
Melek Mosso'nun konseri iptal edilmişti! Funda Arar ve Derya Uluğ'dan konsere çıkmama kararı

Isparta'da şarkıcı Melek Mosso'nun konserinin iptal edilmesinin ardından ünlü şarkıcılar Funda Arar ve Derya Uluğ da kentte verecekleri konserleri iptal ettiklerini duyurdu.

Melek Mosso'nun Isparta'da konser vereceğini öğrenen  Anadolu Gençlik Derneği ve Milli Gençlik Vakfı ortak bir açıklama yayımlayarak şarkıcının kentte konser vermesine tepki göstermişti. Kentteki konseri iptal edilen Melek Mosso'nun ardından Funda Arar ve Derya Uluğ da Isparta'da düzenlenecek olan konserlerini gerçekleştirmeyeceklerini duyurdu. İki ünlü şarkıcı konuya ilişkin sosyal medya hesaplarından açıklama yayımladı. 

Funda Arar konsere çıkmayacağına ilişkin açıklamasında "Çok değerli Isparta’lılar. 5 Haziran Pazar akşamı, konserde sizlerle beraber olamayacağız. Başka konserlerde buluşmak üzere…" ifadelerine yer verdi.

Derya Uluğ da açıklamasında, "Bizlerle buluşmayı bekleyen Isparta halkına sevgilerimi yolluyorum. Başka bir zamanda birlikte şarkılar söyleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

MELEK MOSSO: BEN BU ÜLKENİN KADINIYIM

Melek Mosso, konserinin iptal edilmesinin ardından, sosyal medyadan şu paylaşımda bulunmuştu:

"Ben bu ülkenin kadınıyım. Fikirlerimle, vizyonumla, hayallerimle her yeni gün geleceğe sanatımı işliyorum. Genci yaşlısı milyonlarca sevenim var. Birkaç kendini bilmeze kalmadı benim ahlakımı sorgulamak, kadınlık onuruma laf atmak. Bu zihniyetteki insanlar kendi yüreklerindeki karanlığı ve sapıklığı bizim hayatımıza da sokmaya çalışıyorlar ama buna asla izin vermeyeceğim, vermeyeceğiz… Ben Isparta'ya elbet gidecek ve şarkılarımı söyleyeceğim. Bugün olmazsa yarın sarılacak kalplerimiz."

Melek Mosso

Melek Mosso

 

 

 

Kaynak: Haber Global TV

Funda Arar Derya Uluğ Melek Mosso Melek Mosso haberleri Melek Mosso Isparta konseri Isparta son dakika haberleri