Nükhet Duru'dan Melek Mosso konserinin iptal edilmesine tepki

Magazin Haberleri
Nükhet Duru'dan Melek Mosso konserinin iptal edilmesine tepki

Ünlü şarkıcı Melek Mosso'nun Isparta'da vereceği konser iptal edildi. Bu karara sosyal medyadan tepki yağarken, ünlü şarkıcı Nükhet Duru'dan da dikkat çeken bir yorum geldi.

Şarkıcı Melek Mosso'nun 3 Haziran'da Uluslararası Isparta Gül Festivali kapsamında sahneye çıkacaktı. Belediye tarafından afişleri basılan konser programında bir değişiklik yapıldı ve Melek Mosso'nun adı çıkarıldı. Ahlaksızlığa özendirdiği iddiasıyla konseri iptal edilen Mosso, Twitter'da gündem oldu.

Bazı sivil toplum kuruluşları Mosso'nun kentte konser düzenlemesine tepki göstermişti. Melek Mosso'nun konserinin iptal edilmesini isteyenlerden biri de Anadolu Gençlik Vakfı olmuş ve vakıftan yapılan açıklamada, "Ahlaksızlığı özendiren hiçbir şarkıcı halkımız nezdinde sanatçı olarak kabul görmeyecektir. Bu ve benzeri şarkıcıların Isparta'mız da yeri yoktur" ifadelerine yer verilmişti. Tepkilerin ardından Twitter hesabından paylaşım yapan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Melek Mosso'nun yer almadığı konser afişini yayınlayarak "Isparta Uluslararası Gül Festivalimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız" dedi.

Nükhet Duru'dan Melek Mosso konserinin iptal edilmesine tepki - Resim : 1

MELEK MOSSO SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Konuyla ilgili Twitter hesabından paylaşım yapan Melek Mosso, "Ben bu ülkenin kadınıyım. Fikirlerimle, vizyonumla, hayallerimle her yeni gün geleceğe sanatımı işliyorum. Genci yaşlısı milyonlarca sevenim var. Bir kaç kendini bilmeze kalmadı benim ahlakımı sorgulamak, kadınlık onuruma laf atmak. Bu zihniyetteki insanlar kendi yüreklerindeki karanlığı ve sapıklığı bizim hayatımıza da sokmaya çalışıyorlar ama buna asla izin vermeyeceğim, vermeyeceğiz… Ben Isparta'ya elbet gidecek ve şarkılarımı söyleyeceğim. Bugün olmazsa yarın sarılacak kalplerimiz" dedi.

Nükhet Duru'dan Melek Mosso konserinin iptal edilmesine tepki - Resim : 2

"SEYİRCİMİZLE KALMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Ünlü şarkıcı Nükhet Duru, Melek Mosso konserinin iptal edilmesinin ardından tepki gösterdi. Duru, paylaşımında, "Melek Mosso ahlaksızlığı tetikliyormuş, Aynur Doğan 'uygun değil'miş, Ezgi Mola tecavüze tepki verdiği için suçluymuş, Melis Sezen'in sütyensiz elbisesi 'suç'muş, Ece Seçkin kutlama için 'Bayan'mış! Kadın sanatçıları sindiremezsiniz, coşkuyla seyircimizle kalmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Nükhet Duru, paylaşımının ardından bir sosyal medya kullanıcısının "Konuyu yine feminizme bağlamış dino" yorumunu alıntılayarak şu yanıtı verdi:

"'Yine mi feminizm' ve bana dinazor demek yerine daha düzgün ve etkili iletişim kurabileceğimiz günleri özlemle bekliyorum."

Nükhet Duru'dan Melek Mosso konserinin iptal edilmesine tepki - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Nükhet Duru Nükhet Duru konser Melek Mosso magazin haberleri