Şarkıcı Melek Mosso'nun Isparta'da vereceği konser iptal edildi

Magazin Haberleri
Şarkıcı Melek Mosso'nun Isparta'da vereceği konser iptal edildi

Isparta Uluslararası Gül Festivali'nde 3 Haziran'da düzenlenecek olan Melek Mosso konseri iptal edildi.

Uluslararası Isparta Gül Festivali kapsamında Melek Mosso, Derya Uluğ ve Funda Arar'ın farklı günlerde konser vermesi planlanıyordu. Mosso, 3 Haziran’da Meydan AVM'de sahne alacaktı. Buna ilişkin afişler de yerel basınla paylaşılmıştı.

Şarkıcı Melek Mosso'nun Isparta'da vereceği konser iptal edildi - Resim : 1

Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği Isparta Şubesi tarafından dün ortak yayınlanan açıklamada, belediyenin "Halkın inanç ve gelenekleriyle uyuşmayan" konserler düzenlendiği kaydedildi.

Açıklamada, Melek Mosso konserinin iptal edilmesi talep edilirken, “Ahlaksızlığı özendiren hiçbir şarkıcı halkımız nezdinde sanatçı olarak kabul edilmeyecektir” ifadesine yer verildi.

Şarkıcı Melek Mosso'nun Isparta'da vereceği konser iptal edildi - Resim : 2

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de akşam saatlerinde Twitter hesabından konserlerin afişini yeniden paylaştı. Mosso’nun konserine burada yer verilmediği görüldü. Uluğ ve Arar’ın konser programı ise değişmedi.

Şarkıcı Melek Mosso'nun Isparta'da vereceği konser iptal edildi - Resim : 3

Vakıf ve dernek, belediye başkanının paylaşımının ardından ‘Teşekkür’ mesajı yayınladı. Mesajda, kendilerine kayıtsız kalmayan yöneticilere teşekkür edildi.

Şarkıcı Melek Mosso'nun Isparta'da vereceği konser iptal edildi - Resim : 4

"ISPARTA'YA GİDEREK ŞARKILARIMI SÖYLEYECEĞİM"

Twitter hesabından paylaşım yapan Mosso, şu ifadeleri kullandı: "Ben bu ülkenin kadınıyım. Fikirlerimle, vizyonumla, hayallerimle her yeni gün geleceğe sanatımı işliyorum. Genci yaşlısı milyonlarca sevenim var. Bir kaç kendini bilmeze kalmadı benim ahlakımı sorgulamak, kadınlık onuruma laf atmak. Bu zihniyetteki insanlar kendi yüreklerindeki karanlığı ve sapıklığı bizim hayatımıza da sokmaya çalışıyorlar ama buna asla izin vermeyeceğim, vermeyeceğiz… Ben Isparta'ya elbet gidecek ve şarkılarımı söyleyeceğim. Bugün olmazsa yarın sarılacak kalplerimiz."

Şarkıcı Melek Mosso'nun Isparta'da vereceği konser iptal edildi - Resim : 5

Kaynak: Haber Global TV

Melek Mosso Isparta haberleri Melek Mosso Isparta konseri Isparta Uluslararası Gül Festivali