Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar: Keşif dönemimdeyim!

Masumlar Apartmanı
Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar: Keşif dönemimdeyim!

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı'nda Gülben karakterini canlandıran Merve Dizdar, özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu. Boşanma haberleriyle gündemde olan Dizdar "Duygularımı, kararlarımı, aslında kim olduğumu keşfediyorum" dedi.

Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Gülben karakteriyle beğeni toplayan Merve Dizdar, son dönemin popüler oyuncuları arasında yer alıyor. 

Üç yıllık eşi Gürhan Altundaşar'dan sürpriz bir kararla boşanan oyuncu, hakkında merak edilenleri Women's Shine dergisine anlattı.

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar: Keşif dönemimdeyim! - Resim : 1

"Keşif dönemimdeyim. Duygularımı, kararlarımı, aslında kim olduğumu keşfediyorum. Kendimle yetinebilmeyi öğreniyorum. O yüzden günden güne hislerim değişiyor. Ailem, sevdiklerim, beni sevenler var. 'Mutsuzum' dersem olmaz. Mutluyum" diyen Dizdar'ın açıklamaları şöyle:

"Bir süredir anda kalmayı öğretiyorum kendime. Yarın hakkında korkmak ya da sevinçten delirmek bana göre değil sanırım.

Sessiz sakin bir hayatım var. Arkadaşlarım, çevrem, ailem. 'Ünlü olmak' tabiri de biraz garip geliyor açıkçası. Hayatımı içimden geldiği gibi yaşıyorum zaten."

Rolü hakkında da konuşan Dizdar "'Gülben' dünyanın en güzel rollerinden biri. Zor bir rol tabii. Uzun süre 'Gülben'e yakın bir yerden baktım hayata. Ben biraz böyle derinlere inmeyi seviyorum.

Bence oyunculuk çok zor bir meslek. Sadece replikleri söylemek oyuncu olmak için oynamak için yeterli değil" dedi.

Dizdar açıklamasının devamında ise "Her kadının kendinden ilham almasını ve birbirine de gıpta ederek, takdir ederek bakmasını isterim. Güçlendikçe birbirimize iyi gelmeliyiz ki cesaretimizi kırmaya çalışanları önce biz durdurabilelim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Merve Dizdar Masumlar Apartmanı gürhan altundaşar magazin haberleri