Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut'un olaylı gecesi: Yediği tokat sonrası sandalyeden düştü

Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut'un olaylı gecesi: Yediği tokat sonrası sandalyeden düştü

Şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül'ün oyuncu Ayşe Akın'ın nişanlısı Tufan Doğan'dan dayak yediği iddia edildi. İşte Nişantaşı'nda yaşanan olayın detayları...

Mahmut Kırmızıgül'ün, gittiği mekanda karşılaştığı ve yanağını okşadığı Ayşe Akın'ın nişanlısı Tufan Doğan tarafından dayak yediği öne sürüldü. İddiaya göre olay şöyle gerçekleşti...

FOX TV'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan Ayşe Akın, Belçika’da yaşayan iş insanı Tufan Doğan'la nişanlandı. 

Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut'un olaylı gecesi: Yediği tokat sonrası sandalyeden düştü - Resim : 1

Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre, Nişan töreninin ardından çift, Nişantaşı'ndaki bir mekana gitti. Bir ara Tufan Doğan ve Ayşe Akın, lavaboya gidecekken önlerine aynı mekanda eğlenen şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül çıktı.

2.5 yıllık sevgilisi Mina Ceran’dan olaydan dört gün önce ayrılan ve Ayşe Akın’ı önceden tanıyan Mahmut Kırmızıgül, bir anda Ayşe Akın’ın yüzünü sıktı ve yanağını okşadı.

Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut'un olaylı gecesi: Yediği tokat sonrası sandalyeden düştü - Resim : 2

Akın, Doğan'a "eskiden tanıdığım biri" diyerek oradan uzaklaştı. Ayşe Akın'ı oturdukları masaya götüren Tufan Doğan, kendine hakim olamayarak soluğu Mahmut Kırmızıgül'ün yanında aldı. Kırmızıgül'ün yakasına yapışan Doğan, "Sen kimsin" diyerek hesap sordu.

Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut'un olaylı gecesi: Yediği tokat sonrası sandalyeden düştü - Resim : 3

TOKAT ATTI, SANDALYEDEN DÜŞTÜ

Kırmızıgül "Ben Mahsun Kırmızıgül'ün oğluyum" deyince, Tufan Doğan bar taburesi üzerinde oturan Mahmut Kırmızıgül'e tokat attı ve sandalyeden düşürdü. Araya mekan çalışanlarının girmesiyle olayın yatıştırıldığı iddia edildi.

Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut'un olaylı gecesi: Yediği tokat sonrası sandalyeden düştü - Resim : 4

Mahsun Kırmızıgül magazin haberleri mahmut kırmızıgül Ayşe Akın Nişantaşı