Masumlar Apartmanı'nda veda şoku! Bir başrol oyuncusu daha diziden ayrılıyor mu?

Masumlar Apartmanı Dizi Haberleri Kırmızı Oda
Masumlar Apartmanı'nda veda şoku! Bir başrol oyuncusu daha diziden ayrılıyor mu?

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 7 Eylül Salı akşamı yeniden seyircisinin karşısına çıktı. Geçtiğimiz sezon finalinde dizinin başrol oyuncularından Farah Zeynep Abdullah projeye veda etmişti. Yeni sezonda Masumlar Apartmanı'ndan bir başrol oyuncusunun daha ayrılacağı iddia edildi.

Psikiyatr Gülseren Buğdaycıoğlu’nun 'Madalyonun İçi' adlı kitabının 'Çöp Ev' bölümünden uyarlanan Masumlar Apartmanı, gerçek bir yaşam öyküsüne dayandığı biliniyor. Bu nedenle de dizinin konusu ve karakterleri izleyenler üzerinden ayrı bir etki bırakıyor.

Masumlar Apartmanı'nda veda şoku! Bir başrol oyuncusu daha diziden ayrılıyor mu? - Resim : 1

Masumlar Apartmanı dizisinin başrollerinde yer alan İnci (Farah Zeynep Abdullah), Han (Birkan Sokullu), Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben (Merve Dizdar), hem karakterlerinin hikayeleri hem de başarılı performanslarıyla sezonun en çok konuşulan isimleri arasına girdi.

Masumlar Apartmanı’nda ilk yaprak dökümü İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın vedası ile başladı. İnci sezon finalinde hayatını kaybetti ve ünlü oyuncu dizinin oyuncu kadrosundan ayrıldı. 

Masumlar Apartmanı'nda veda şoku! Bir başrol oyuncusu daha diziden ayrılıyor mu? - Resim : 2

Son günlerde yer alan iddialara göre ise, dizinin sevilen isimlerinden Gülben’in diziden ayrılacağı yönünde. Merve Dizdar tarafından canlandırılan Gülben, ablası Safiye’nin tüm baskılarına rağmen ne ablasından ne de ailesinden vazgeçmeyen bir karakter olarak karşımıza çıkıyordu. Tabii ki bir de temizlik takıntısı ile…

Masumlar Apartmanı'nda veda şoku! Bir başrol oyuncusu daha diziden ayrılıyor mu? - Resim : 3

Merve Dizdar, canlandırdığı Gülben karakteri ile oyunculuk hayatının yönünü değiştirecek bir karara da imza atmış oldu. Başarılı performansıyla son dönemin en çok konuşulan isimleri arasına girdi.

Masumlar Apartmanı'nda veda şoku! Bir başrol oyuncusu daha diziden ayrılıyor mu? - Resim : 4

Merve Dizdar, geçtiğimiz sezonun başka bir iddialı yapımı olan Kırmızı Oda’da rol almıştı. Başarılı oyuncunun iki dizide birden oynaması ilk başta kafa karışıklığına neden olsa da Kırmızı Oda’daki karakterinin geçici mi yoksa kalıcı mı olduğu bilinmiyordu.

Masumlar Apartmanı'nda veda şoku! Bir başrol oyuncusu daha diziden ayrılıyor mu? - Resim : 5

 Ancak Kırmızı Oda’nın da yeni sezonu başladı ve Gülben karakteriyle Merve Dizdar'ın dizide yer almaya devam edeceği görüldü.

Masumlar Apartmanı'nda veda şoku! Bir başrol oyuncusu daha diziden ayrılıyor mu? - Resim : 6

Bununla birlikte, Merve Dizdar’ın Masumlar Apartmanı dizisinden 3 veya 4 bölüm sonra tamamen ayrılacağı ve oyunculuk kariyerine Kırmızı Oda ile devam edeceği konuşuluyor.  

Bu iddialar, Masumlar Apartmanı seyircilerini üzerken, dizinin senaristlerinden ve Merve Dizdar’dan konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.  

Kaynak: Haber Global TV

Masumlar Apartmanı Kırmızı Oda dizi dizi haberleri Merve Dizdar Masumlar Apartmanı Gülben