Bir dönemin efsane modeli hüngür hüngür ağlayıp sosyal medyada paylaştı: 'Bu benim en çıplak halim'

Magazin Haberleri

Bir döneme damga vuran model Paulina Porizkova, hüngür hüngür ve arada sesini yükselterek ağlarken çektiği bir videosunu paylaştı. Porizkova, kısa sürede gündem olan paylaşımına 'Bu benim en çıplak halim' notunu düştü.

1980'li ve 90'lı yılların en popüler modelleri arasında yer alan Paulina Porizkova bir süredir Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. 56 yaşındaki Porizkova yine dikkat çeken bir paylaşıma imza attı. 

Bir dönemin efsane modeli hüngür hüngür ağlayıp sosyal medyada paylaştı: 'Bu benim en çıplak halim' - Resim : 1

1984 yılında ünlü Sports Illustrated dergisine kapak pozu veren ilk Orta Avrupalı model olarak tarihe geçen Porizkova, hüngür hüngür ağlarken ktiçeği videoyu Instagram hesabı üzerinden yayınladı. Ünlü model, bu paylaşımla birlikte uzun bir mesaj da kaleme aldı. Akıttığı gözyaşların "eski kendisini" tıpkı bir yangın gibi yakıp yok ettiğini ve böylece yenilenmeye hazır olduğunu ifade etti. Parizkova'nın bu ilginç paylaşımına takipçilerinden çok sayıda yorum geldi. Birçoğu o ağlarken yanında olup ona sarılmak istediğini belirtti. 

Bir dönemin efsane modeli hüngür hüngür ağlayıp sosyal medyada paylaştı: 'Bu benim en çıplak halim' - Resim : 2

İlginç bir hayat hikayesine sahip olan Paulina Porizkova, araları kötü olsa da beraber yaşadıkları evde hayata veda eden eski eşi The Cars grubunun solisti Ric Ocasek'in, 15 Eylül'deki ikinci ölüm yıl dönümü başta olmak üzere hayatında birçok şeyin kötü hissetmesine neden olduğunu belirtti. "Bu hafta benim için gerçekten ama gerçekten zor bir haftaydı" diye başladığı satırlarında eski eşinin ölüm yıl dönümü, iki çocuğunun 'yuvadan uçup' kendi hayatlarına gitmesinin kendisinde yarattığı yalnızlık duygusundan ilk kez bu kadar etkilendiğini anlattı. Porizkova, düşündüğü kadar sevilmediğini öğrenmiş olmanın da bu kadar gözyaşı dökmesine yol açan nedenler arasında olduğunu ekledi.

Bir dönemin efsane modeli hüngür hüngür ağlayıp sosyal medyada paylaştı: 'Bu benim en çıplak halim' - Resim : 3

"YALNIZLIK BENİ BUNALTTI"

"Böyle değilmiş gibi numara yapmayacağım" yazan Porizkova "Keder kalp kırıklığı ve 15 yaşımdan beri ilk kez yalnızlık duygusu içinde kalmak beni bunalttı" diyerek sürdürdü satırlarını. Birçok kişinin kendisine "bu kadar incinmişken neden ve nasıl böyle videolar çektiği" hakkında sorular sorduğunu da belirtti Porizkova. "Bu güzel bir soru" diyerek anlatmayı sürdürdü. Kamerayı ayarlayıp çekime hazırlamanın, duygu dalgasını böldüğünü anlatan Porizkova "Bu sabah bu videoyu çektim. Çok canım yanıyordu ve bütün günü ağlayarak geçirdim. Dolayısıyla kamerayı hazırlamak sorun olmadı" yazarak bu durumu da anlattı.

Bir dönemin efsane modeli hüngür hüngür ağlayıp sosyal medyada paylaştı: 'Bu benim en çıplak halim' - Resim : 4

Bu yaptığının bir tür aptallık ya da cesaret gösterisi olabileceğini de belirten Paulina Porizkova satırlarını şöyle sürdürdü: "Bütün sevdiklerim beni 'asla ağlamayan kadın' olarak bilirdi. Asla! Sadece gizli yerlerde ve gölgelerde ağlardım. Kendimi bu kadar kırılgan bir şekilde size göstermek belki de tüm ABD'ye kendi çıplak ve uygunsuz bir fotoğrafınızı göstermek gibi. Bu en kırılgan olduğum andaki benim. Bu benim en çıplak halim."

Gözyaşlarının bir yangın olduğunu da belirttiği mesajını şu satırlarla bitirdi Porizkova "Biliyorum ki bu yangın eski beni sonsuza kadar yakıp yok ediyor. Ve yeni ben ortaya çıkmaya hazır."

Kaynak: Haber Global TV

sosyal medya instagram magazin magazin haberleri