Kıvanç Tatlıtuğ'un gala tarzı: Gömleğinin fiyatı olay oldu

Netflix Magazin Haberleri
Kıvanç Tatlıtuğ'un gala tarzı: Gömleğinin fiyatı olay oldu

Beren Saat ile başrollerini paylaştığı "İstanbul İçin Son Çağrı" filminin galasına katılan Kıvanç Tatlıtuğ tarzı ile dikkatleri üzerine çekti. Kıvanç Tatlıtuğ, dünyaca ünlü bir markanın gömleğini giydi. Ünlü oyuncunun gömleğinin fiyatı dudak uçuklattı.

Şimdilere Aile dizisinde boy gösteren Kıvanç Tatlıtuğ, Aşk-ı Memnu dizisindeki partneri Beren Saat yıllar sonra "İstanbul İçin Son Çağrı" filmiyle yeniden kamera karşısına geçti.

İstanbul İçin Son Çağrı'nın özel gösterimi önceki akşam New York'un ikonik salonu Paris Theatre'da (Paris Tiyatrosu) gerçekleştirdi.

Kıvanç Tatlıtuğ'un gala tarzı: Gömleğinin fiyatı olay oldu - Resim : 1

KIVANÇ TATLITUĞ GALADA 32 BİN TL'LİK GÖMLEK GİYDİ

Galaya özel hazırlanan 40 yaşındaki yakışıklı oyuncu, gömleğiyle tüm dikkatleri üzerine topladı. Ünlü ismin gömleğinin 32 bin TL olduğu iddia edildi.

Kıvanç Tatlıtuğ'un gala tarzı: Gömleğinin fiyatı olay oldu - Resim : 2

İSTANBUL İÇİN SON ÇAĞRI'NIN KONUSU NEDİR?

"Last Call For İstanbul" (İstanbul İçin Son Çağrı) filminde Mehmet ve Serin İstanbul'daki hayatlarından uzakta, New York'ta havaalanında tesadüfen karşılaşır. Onları heyecan ve tutku dolu bir macera beklemektedir.

Kıvanç Tatlıtuğ'un gala tarzı: Gömleğinin fiyatı olay oldu - Resim : 3

İSTANBUL İÇİN SON ÇAĞRI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat'in yer aldığı 'İstanbul İçin Son Çağrı' filmi 24 Kasım'da izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Yönetmenliğini Gönenç Uyanık'ın yaptığı filmin senaryosunu ise  "Zeytin Ağacı", "Aşk Tesadüfleri Sever", "Atiye", "Vatanım Sensin" gibi yapımların senaryolarına imza atan Nuran Evren Şit kaleme aldı. 

Yapımcılığını OGM Pictures'tan Onur Güvenatam'ın üstlendiği filmde Beren Saat 'Serin', Kıvanç Tatlıtuğ ise Mehmet karakterini canlandıracak. 

İSTANBUL İÇİN SON ÇAĞRI OYUNCULARI

Beren Saat - Serin

Kıvanç Tatlıtuğ - Mehmet

Senan Kara - Psikolog

Kaynak: Haber Global TV