Gala piştisi! Hangi Bihter daha şık?

Magazin Haberleri
Gala piştisi! Hangi Bihter daha şık?

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat, İstanbul İçin Son Çağrı filminin özel gösterimi öncesi objektif karşısına geçti. Aynı akşam Bihter filminin galasında Farah Zeynep Abdullah ve Boran Kuzum da poz verdi. Farah Zeynep Abdullah ile Beren Saat'in şıklıkları karşılaştırıldı: Hangi Bihter daha şık?

Netflix, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in başrollerini paylaştığı İstanbul İçin Son Çağrı'nın özel gösterimini, New York'un ikonik salonu Paris Theatre'da (Paris Tiyatrosu) gerçekleştirdi.

Gala piştisi! Hangi Bihter daha şık? - Resim : 1

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat gösterim öncesi objektiflere poz verdi. Aynı akşam galası gerçekleşen Bihter filminin başrol oyuncuları Farah Zeynep Abdullah ve Boran Kuzum'un pozları karşılaştırılınca olanlar oldu.

 

Gala piştisi! Hangi Bihter daha şık? - Resim : 2

İKİLİNİN POZUNA YORUM YAĞDI: 'MUHTEŞEM BİR ÇİFT'

Beren Saat, sarı kelebek detaylı elbisesiyle göz kamaştırırken, lacivert deri pantolon tercih eden Kıvanç Tatlıtuğ karizmasıyla hayran bıraktı. İkilinin pozları sosyal medyaya da damga vurdu.

İkilinin pozlarına "Muhteşem bir uyum muhteşem bir çift" "Türk dizi tarihinin aurası en yüksek çifti" "Yıllar sonra bir aradalar gelmiş geçmiş en iyi çiftlerden biri" tarzında yorumlar yağdı.

İKİ ÇİFTİN POZLARI KARŞILAŞTIRILDI

16 Kasım'da yayına giren "Bihter" filminin galası, Sait Halim Paşa Yalısı'nda ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşti.

Galada giydiği ilginç kıyafetiyle eleştirilerin hedefi olan Farah Zeynep Abdullah ve filmde Behlül karakterini canlandıran Boran Kuzum, Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'le karşılaştırıldı.

Özellikle Farah Zeynep Abdullah ile Beren Saat'in şıklıkları 'Hangi Bihter daha şık?' sorusuyla sosyal medyayı ikiye böldü.

Gala piştisi! Hangi Bihter daha şık? - Resim : 3

 

Kaynak: Haber Global TV