Hande Erçel ve Kerem Bürsin cephesinde flaş gelişme! Kerem Bürsin de sildi

Hande Erçel Magazin Haberleri Kerem Bürsin
Hande Erçel ve Kerem Bürsin cephesinde flaş gelişme! Kerem Bürsin de sildi

Son dönemde magazin gündeminden düşmeyen Hande Erçel ve Kerem Bürsin çiftiyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Hande Erçel, sevgilisi Kerem Bürsin'le olan bazı fotoğraflarını sildi. Ünlü çiftin hayranları Hande Erçel'e tepki gösterdi.

Sen Çal Kapımı dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Hande Erçel ile Kerem Bürsin’le ilgili sık sık ayrılık iddiaları öne sürülüyor.

Sosyal medya hesaplarında mutlu ilişkilerini gözler önüne sermekten çekinmeyen ünlü çiftin cephesinde hayranlarını üzen bir gelişme yaşandı.

Hande Erçel 1

Instagram’da yaklaşık 26 milyonu aşkın takipçisi bulunan Hande Erçel, sevgilisi Kerem Bürsin’le çekilen bazı fotoğraflarını sildi.

28 yaşındaki ünlü oyuncunun bu hamlesi ayrılık iddialarını yeniden gündeme taşıdı. Kerem Bürsin’in Instagram sayfasında ise ünlü çiftin fotoğrafları duruyordu. Ancak Kerem Bürsin de Hande Erçel'e aşkını ilan ettiği Maldivler paylaşımını sildi. 

Hande Erçel

 Hande Erçel’in silmediği fotoğraflara ise “Bunu da sil bari” ve "Yazık" yorumları yapıldı.

Hande Erçel

ESKİ SEVGİLİSİYLE PİŞTİ OLDU

Hande Erçel ile Murat Dalkılıç Fenerbahçe Beko - Real Madrid basketbol maçında pişti oldu. Hande Erçel maçta telefonla ilgilenirken Dalkılıç ise ayakta arkadaşıyla konuşurken kameralara yansıdı.
O anlar ise sosyal medyada hızla yayılarak çok konuşuldu.

Kaynak: Haber Global TV

Hande Erçel Kerem Bursin sosyal medya instagram magazin magazin haberleri