Haluk Bilginer koronavirüse mi yakalandı? Flaş açıklama

Magazin Haberleri
Haluk Bilginer koronavirüse mi yakalandı? Flaş açıklama

Usta oyuncu Haluk Bilginer'in koronavirüse yakalandığı ve hastanede tedavi gördüğü iddia edilmişti. Bilginer'in kurucusu olduğu Oyun Atölyesi tarafından yapılan açıklamada ise sanatçının koronavirüse yakalanmadığı ve sağlık durumunun iyi olduğu söylendi.

Şimdilerde Angelina Jolie ile film çeken aynı zamanda Şahsiyet dizisinin 2. sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan usta oyuncu Haluk Bilginer'in koronavirüse yakalandığı öne sürüldü. Oyuncunun sağlık durumuyla ilgili yapılan açıklamada koronavirüse yakalandığı iddiası yalanladı.

"HALUK BİLGİNER'İN SAĞLIĞIYLA İLGİLİ PROBLEM BULUNMAMAKTADIR"

Bilginer'in kurucularından olduğu Oyun Atölyesi tarafından yapılan açıklamada, "Haluk Bilginer'in koronavirüse yakalandığı haberleri asılsızdır. Sağlığıyla ilgili bir problem bulunmamaktadır" ifadelerine yer verildi.

Haluk Bilginer koronavirüse mi yakalandı? Flaş açıklama - Resim : 1

Yoğun bir iş temposu bulunan Haluk Bilginer aynı zamanda eski eşi Zuhal Olcay'la 19 yıl aradan sonra tiyatroda bir araya geldi. İkili Kel Diva oyununda birlikte rol alacak.

Haluk Bilginer koronavirüse mi yakalandı? Flaş açıklama - Resim : 2

ANGELINA JOLIE'YLE BAŞROLDE

Yunan asıllı Amerikalı soprano sanatçısı Maria Callas'ın hayatını anlatan "Maria" filminde Angelina Jolie 'Callas'ı, Haluk Bilginer ise Yunan asıllı armatör Aristotle Onassis'i canlandırıyor.

Çekimlerinin 8 hafta sürmesi planlanan ve Paris, Yunanistan, Budapeşte ve Milano'da gerçekleştirilecek filmden ilk fotoğraf geçtiğimiz haftalarda yayınlandı.

Haluk Bilginer koronavirüse mi yakalandı? Flaş açıklama - Resim : 3

ŞAHSİYET DİZİSİ İKİNCİ SEZONUYLA GERİ DÖNDÜ

Yönetmen koltuğunda Onur Saylak'ın oturduğu ve senaristliğini de Hakan Günday‘ın üstlendiği Ay Yapım imzalı Şahsiyet dizisi ikinci sezonuyla seyirciyle buluştu.

17 Mart 2018’de PuhuTV‘de yayınlanmaya başlayan Şahsiyet dizisinin ilk sezonu büyük bir beğeni kazanmış ve Agâh Beyoğlu karakterini canlandıran Haluk Bilginer, takdir toplayan oyunculuğuyla Uluslararası Emmy Ödülleri’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştı.

Şahsiyet’in 10 bölümlük ikinci sezonunun ilk iki bölümü 13 Kasım'da GAİN'de yayınlandı.

Kaynak: Haber Global TV