Friends'in Chandler'ı Matthew Perry'nin ölüm belgesi ortaya çıktı

Magazin Haberleri Hayatını kaybetti
Friends'in Chandler'ı Matthew Perry'nin ölüm belgesi ortaya çıktı

Beklenmedik bir şekilde aramızdan ayrılan ünlü oyuncu Matthew Perry'nin ölüm belgesi ortaya çıktı. Belgedeki bir detay ise dikkat çekti.

Friends dizisinde canlandırdığı sürekli şakalar yapan, neşeli Chandler karakteriyle tanınan ancak aksine hayatı boyunca zorlu bir hayat yaşayan Matthew Perry'nin ölüm belgesindeki detaylar Blast web sitesinde açıklandı.

The Blast elde ettiği ölüm belgesinde, Matthew Perry'nin ölüm nedeni kısmında 'deferred' yani ertelenmiş ifadesinin yer aldığını duyurdu.

Belgeye göre ölüm nedeninin yazılması, tekrar inceleme yapılması ve toksikoloji rapor sonuçlarının gelmesinden sonraya ertelendi.

28 Ekim'de evindeki jakuzide boğulmuş halde bulunan Friends'in yıldızının ölümündeki gizem bu belgeyle bir kat daha artmış oldu.

54 yaşında aramızdan ayrılan Perry'yi bulan kişinin üvey babası Keith Morrison olduğu da belgede yer alıyor. Yine ölüm belgesinde ünlü oyuncunun Los Angeles'taki Forest Lawn'da toprağa verildiği detayı da bulunuyor.

Perry'nin ölümünün ardından evinde yapılan aramada herhangi bir narkotik maddeye rastlanmamıştı. Sadece bazı reçeteli antidepresanlar, anksiyete önleyici haplar ve KOAH ilacı bulunmuştu.

Geçirdiği bir kaza sonrası ağrı kesici bağımlısı olan ve acılarını azaltabilmek için alkole bağlanan Perry, Friends yayınlandığı sürede bu halini ekrana yansıtmamak için büyük çaba göstermişti.

Perry daha sonra yayınladığı anı kitabında o günleri detaylarıyla anlatmıştı. Yıldız oyuncu, durumunu ilk fark eden kişinin Jennifer Aniston olduğunu kitabında duyurmuştu.

Kaynak: Haber Global TV