Armağan Çağlayan'a vefat eden yakın arkadaşı Metin Arolat'tan vasiyet gibi sözler: "İsteğini yerine getirebilir miyim bilmiyorum"

Haber Merkezi
Magazin Haberleri
Armağan Çağlayan'a vefat eden yakın arkadaşı Metin Arolat'tan vasiyet gibi sözler: "İsteğini yerine getirebilir miyim bilmiyorum"

Şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat, İstanbul Kozyatağı’nda sahnede şarkı söylediği sırada bir anda fenalaşarak hayatını kaybetti. Sevenlerini yasa boğan Arolat, dün İzmir'de toprağa verildi. Armağan Çağlayan gözyaşlarıyla uğurladığı yakın arkadaşı Metin Arolat'a sosyal medya paylaşımı ile veda etti.

Şarkıcı Metin Arolat, İstanbul Kozyatağı'nda 20 Eylül akşamı sahne aldığı mekanda geçirdiği kalp krizi sonucu 52 yaşında hayatını kaybetti.

Ani vefatıyla sevenlerini yasa boğan Arolat için İstanbul Teşvikiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi, ünlü isim memleketi İzmir'de toprağa verildi.

Yakın arkadaşının ani vefatıyla sarsılan Armağan Çağlayan ise Arolat'a sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla veda etti.

"ÇOK MUTSUZUM"

Metin Arolat ile birlikte verdiği pozu paylaşan Çağlayan, "Bir telefon haberiyle hayattaki her şey anlamını yitirdi. Her şey. Derin bir boşluk duygusu. Sanki içi su dolu bir balonmuşum gibi. Sadece savruldum. Delirecekmişim gibi hissettim. Öyle bir çaresizlik duygusu. Sanki her şey şakaymış gibi. Uykunun arasında gelen telefon rüyaymış gibi. Keşke öyle olsaydı! Rüya olmadığı gerçeğiyle dün mezarlıkta yüzleştim. Artık başım sıkıştığında arayacağım, beraber klipler çekip eğlenmeyeceğimiz, O’nun şarkılar besteleyip, şarkı sözleri yazıp bana atmayacağı, arabayla tatile gitmeyeceğimiz , beni görüntülü arayıp 'hangisini giyeyim?' diye sormayacağı, deniz kenarında oturup balık yemeyeceğimiz, benim içki onun meşrubat içtiği yemekleri yiyemeyeceğimiz, onu zorla evden çıkartıp yemeğe götüremeyeceğim, benim her gösterime bana yer ayırtmayacağı, seyrettiği cinayet filmlerini heyecanla anlatmayacağı , 'kuzum nasılsın?' diye telefon etmeyeceği, montaj sabahlarında 'yine çok börek yedim' diye hayıflanmayacağı, beraber avaz avaz arabada şarkılar söyleyemeyeceğimiz gerçeğiyle yüzleştim! Çok mutsuzum... içimin bir yerlerinden koskocaman bir şey koptu. İçimde kocaman bir boşluk duygusu var. Hüzün. Mutsuzluk. Daha şimdiden kocaman bir özlem."

Ünlü isim, sözlerini "Çaresizlik... Ama sıklıkla derdi ki 'sakın arkamdan yas tutmayın. Sakın!' Şimdi bunu yerine getirebilir miyim diye deneyeceğim. Ama başarabilecek miyim bilmiyorum. Seni çok özleyeceğim Metin… Hatta şimdiden özledim. Dünyada kötülük bilmeyen bir insan olduğun için iyi bir yerlerde olduğunu biliyorum. Bir gün tekrar görüşeceğiz. Seninle ilgili böyle bir kelime kullanacağım hiç aklıma gelmezdi. Ama hoşça kal" diye noktaladı.