Doğum günü kutladılar: Çağla Şıkel'in sevgilisi Nail Gönenli aileye girdi

Magazin Haberleri
Doğum günü kutladılar: Çağla Şıkel'in sevgilisi Nail Gönenli aileye girdi

Manken ve sunucu Çağla Şıkel, ailesiyle annesinin doğum gününü kutladı. Şıkel, avukat sevgilisi Nail Gönenli'nin de arasında bulunduğu aile pozunu sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

Bir süredir Avukat Nail Gönenli ile aşk yaşayan manken Çağla Şıkel, mutlu birlikteliğini gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor. Evlenecekleri beklenen Nail Gönenli ile Çağla Şıkel cephesinde yeni bir gelişme yaşandı.

Doğum günü kutladılar: Çağla Şıkel'in sevgilisi Nail Gönenli aileye girdi - Resim : 1

Şıkel, annesinin doğum gününü ailesiyle birlikte kutladı. Gönenli de doğum günü partisinde boy gösterdi. Ünlü model ve sunucu Şıkel, doğum gününden kareleri sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

Doğum günü kutladılar: Çağla Şıkel'in sevgilisi Nail Gönenli aileye girdi - Resim : 2

"ÇOK GÜZELSİN ANNEM"

44 yaşındaki Çağla Şıkel, son olarak annesi Asuman Şıkel'in doğum gününü kutladı. 4.5 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından annesinin doğum günü partisinde çekilen kareleri yayınlayan ünlü isim; gönderisine şu mesajı yazdı:

"Bizim en kıymetlimiz, Ana Kraliçe'miz... Sen ne güzel doğdun yeniden hayatımıza. Çok güzelsin sen annem ve iyi ki bizim annemizsin. Varlığına binlerce kez şükürler olsun. Hep böyle sağlıkla, neşe ile..."

Doğum günü kutladılar: Çağla Şıkel'in sevgilisi Nail Gönenli aileye girdi - Resim : 3

SOSYAL MEDYADAN YORUM YAĞDI

Emre Altuğ ile evliliğinden dünyaya gelen Uzay ve Kuzey'in ve ailesinin diğer üyelerinin de yer aldığı bir fotoğrafta, Şıkel'in bir süredir aşk yaşadığı Nail Gönenli'nin de olması dikkat çekti.

Takipçileri, ünlü ismin kısa sürede 90 bini aşkın beğeni alan paylaşımına; "Enişte aileye girmiş", "Çok güzelsiniz" ve "Üçüncü fotoğraftaki ayrıntıyı çok beğendim, mutluluğu sonuna kadar hak ediyorsunuz" gibi mesajlar yazdı.

Kaynak: Haber Global TV