Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Derbiyi evde yatarak izledim

HABER MERKEZİ
Galatasaray Dursun Özbek Spor haberleri
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Derbiyi evde yatarak izledim

Galatasaray'ın Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ettiği maçla ilgili konuşan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, ''Son dönemlerde kurmuş olduğumuz büyük bir üstünlük var Fenerbahçe'ye karşı. Hem deplasmanda hem de genel olarak bakıldığı zaman. 10 gol atmışız, 2 gol yemişiz. Gerçekten maçla ilgili hiçbir endişemiz yoktu. Hatta maça gitmedim. Evde yatarak izledim, o kadar rahattım ki.'' ifadelerini kullandı.

Habertürk canlı yayınında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Cumartesi günü oynanan ve 3-1 Galatasaray galibiyeti ile sonuçlanan derbi mücadelesiyle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Özbek'in açıklaması şu şekilde:

"Salı'dan Cumartesi'ye kadar futbol maçının, Fenerbahçe maçının heyecanı elbette ülkeyi sarmış vaziyette. Salı'dan Cumartesi'ye kadar yapacağımız o kadar çok iş var ki. Sadece derbiyle değil diğer konularla da ilgilenmemiz gerekiyor. Salı ve Cumartesi arasında o kadar rahattım ki. Başka oynadığımız maçlardan daha rahat bir Salı, Cumartesi geçirdim. Son dönemlerde kurmuş olduğumuz büyük bir üstünlük var Fenerbahçe'ye karşı. Hem deplasmanda hem de genel olarak bakıldığı zaman. 10 gol atmışız, 2 gol yemişiz. Gerçekten maçla ilgili hiçbir endişemiz yoktu. Hatta maça gitmedim. Evde yatarak izledim, o kadar rahattım ki. Gergin bir ortamdı o yüzden derbiye gitmedim. Nitekim orada bazı gerginlikler olmuş. Sahada gerginlik olmadı. Bizim için rahat maçtı. Okan hoca da takımı çok iyi hazırladı. Güzel bir maç olduğunu düşünüyorum. Galatasaray artık alışkanlık hale geldi. Fenerbahçe derbileri bizim için deplasmanda kolay geçen derbiler."