Deniz Akkaya'dan yeni açıklama: Yine olan bana oldu… yine olan annelere oldu.

HABER MERKEZİ
Deniz Akkaya'dan yeni açıklama: Yine olan bana oldu… yine olan annelere oldu.

Kızının kendisine saldırıp balkona kitlediğini iddia eden Deniz Akkaya sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir açıklama yaptı. Akkaya, kızının tüm günü çocuk yurdunda geçirdiğini ve son görüşmesinden sonra pişman olduğunu, suçlamasını çekmek istediğini söyledi.

Eski manken ve sunucu Deniz Akkaya, 16 yaşındaki kızı Ayşe Önbilgin'in kendisine saldırıp, balkona kilitlediğini söyledi. Açıklamanın ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı devreye girerek; ünlü ismin 16 yaşındaki kızını koruma altına aldı.

Deniz Akkaya'dan konuyla ilgili son dakika açıklaması geldi.

Akkaya sosyal medya hesabından yaptığı yeni açıklamasında şu ifadeleri kullandı. 

YİNE OLAN BANA OLDU, YİNE OLAN ANNELERE OLDU

"Akşama ana haber bültenleri saçmalamadan ben bilgi geçmek istiyorum. Kızım dün geceden beri devletin güvenli ve sıcak kollarında. Pek tabii ki ilk doğduğu günden itibaren, belki de hayatında hiç şahit olmadığı bir şeye şahit oldu…

Anne ve babasız kalmak anne ve babasız olmak … Bir çocuk yurdunda geçirilen tüm gün … Bugün yapılan son görüşmede pişman ve suçlamasını çekmek istiyor kızım… Geriye kalan ise tam bir gün hallaç pamuğuna çevirilen bir anne… beni piranaların önüne atıp dedesinin sıcak kucağına döneceğini hayal ederken, hayatın gerçekleri ile karşılaşmanın verdiği şok ve pişmanlık. Çok üzgünüm dostlar…

Yine olan bana oldu… yine olan annelere oldu. Sonsuz güven ve destekle cesurca kendi özellerin de evlerinde yaşadıklarını benimle paylaşan herkese çok teşekkür ederim. Benim aslında gerçekte kocaman bir ailem varmış,onlarda sizlersiniz."