Dilan Polat eltisiyle yan yana gelmedi, dedikodular başladı! Fırtına kapıda!

Dilan Polat Magazin Haberleri
Dilan Polat eltisiyle yan yana gelmedi, dedikodular başladı! Fırtına kapıda!

Engin Polat'ın tahliyesi öncesi ve sonrasında Dilan Polat'ın, eltisi ve görümcesiyle yan yana gelmemesi "Polat ailesinde soğuk rüzgarlar esiyor" şeklinde yorumlandı!

Dilan Polat, Hazal Erdoğan ve Kübra Uzun arasındaki yakın ilişkilerde soğuk rüzgarlar esmeye başladı. Daha önce sık sık birlikte vakit geçiren bu üçlü, artık yan yana görünmüyor.

Geçtiğimiz yıl tutuklanan Engin, Alper, Kürşat ve Sezgin Polat, dün görülen duruşmada tahliye edildi. Ancak bu sevindirici gelişme aile içinde gerginliklere yol açtı. Dilan Polat, eşi Engin Polat'ı cezaevinden karşılarken sadece kardeşleri ve avukatıyla birlikteydi. Alper Kürşat Polat'ın nişanlısı Hazal Erdoğan ise kayınvalidesiyle birlikte cezaevine gitti. İki elti bu süreçte hiç yan yana gelmedi ve aralarındaki soğukluk bir kez daha ortaya çıktı.

Dilan Polat’ın kayınpederi ve Alper Kürşat Polat’ın tahliyesi sonrası herhangi bir paylaşım yapmaması da dikkat çekti. Öte yandan, duruşma esnasında Dilan Polat avukatlarına teşekkür ederken, Hazal Erdoğan’ın farklı bir avukata teşekkür etmesi, aralarındaki gerilimi gözler önüne serdi.