Eşinin tahliye haberini alan Dilan Polat sevinç çığlıkları attı: "Türk adaletine sonsuz teşekkürler, devletimiz sağ olsun"

Magazin Haberleri son dakika Dilan Polat

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan ve 40'ar yıla kadar hapisle cezalandırılmaları istenen Polat çifti davasında yeni gelişmeler yaşandı. 4 tutuklu sanık Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve Ahmet Gün tahliye oldu. Eşi Engin Polat'ın tahliye haberine sevinen Dilan Polat sevinç çığlıkları attı, kendine hakim olamadı.

Dilan Polat ve Engin Polat’ın yargılandığı ‘kara para aklama’ davasında mahkeme, 4 tutuklu sanık Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve Ahmet Gün’ün tahliyesine karar verdi.

Dilan Polat eşi Engin Polat'ın tahliye haberi sonrası, "Allah'a şükürler olsun, Türk adaletine sonsuz teşekkürler ve devletimiz sağ olsun" diyerek, sevinç çığlıkları attı. Dilan Polat'ın haberi aldığında titrediği ve yakınlarını aradığı görüldü.

Paylaşılan görüntülerde, zaman zaman sevinçten ağladığı da görülen Dilan Polat eşi Engin Polat'ı almak için Çorlu'ya gidecek.