Caner Çalışır kimdir, kaç yaşındaydı? Caner Çalışır neden öldü?

Caner Çalışır kimdir, kaç yaşındaydı? Caner Çalışır neden öldü?

Caner Çalışır neden öldü? Sosyal medya platformlarında yayınladığı eğlenceli videolarla binlerce kişiye ulaşan Caner Çalışır, bu sabaha karşı hayatını kaybetti. Peki, Caner Çalışır, kimdir, kaç yaşındaydı ve neden öldü? İşte tüm merak edilenler...

Popüler sosyal medya platformlarından Vine ve Snapchat için çektiği videolarla dikkat çeken, Kerimcan Durmaz ve Selin Ciğerci ile yakın arkadaşlığı sayesinde popülerleşen Caner Çalışır, hayatını kaybetti. Peki, Caner Çalışır kimdir, kaç yaşındaydı ve neden öldü? 

CANER ÇALIŞIR KİMDİR, KAÇ YAŞINDAYDI?

İstanbul'da 1989 yılında doğan Caner Çalışır, 31 yaşındaydı. Radyo ve Televizyon bölümü mezunu Caner Çalışır, ilk olarak Vine için videolar çekti. Farklı tarzı ve eğlenceli kişiliğiyle kısa sürede dikkat çekmeyi başaran Çalışır, Snapchat, Instagram ve YouTube'da da paylaşımlar yaptı. 

Sosyal medyada geniş bir kitleye ulaşan Çalışır'ın Instagram'da 1 milyon takipçisi bulunuyor. Çalışır, Instagram'daki son paylaşımını 23 Nisan'da yaptı. 

Caner Çalışır kimdir, kaç yaşındaydı? Caner Çalışır neden öldü? - Resim : 1

Kerimcan Durmaz, Hakan Kakız, Selin Ciğerci gibi ünlü sosyal medya fenomenlerinin yakın arkadaşı olan Caner Çalışır, DJ'lik de yaptı. 

Caner Çalışır; O Hayat Benim, Ulan İstanbul ve Kiraz Mevsimi gibi dizilerde de rol aldı. Okan Bayülgen'le de birlikte bir süre çalıştı.

Son olarak Çalışır, FOX TV'de yayınlanan Benimle Söyle programının 100 kişilik jürisinde yer alıyordu. 

Caner Çalışır kimdir, kaç yaşındaydı? Caner Çalışır neden öldü? - Resim : 2

CANER ÇALIŞIR NEDEN ÖLDÜ?

DJ'lik yapan sosyal medya fenomeni Caner Çalışır, bu sabah geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Sanat dünyasını ve takipçilerini vefat haberiyle sarsan Caner Çalışır, 2016 yılında da kalp yetmezliği, dilate kaardiyomiyopati ve çoklu organ yetmezliği nedeniyle bir süre yoğun bakımda tedavi görmüştü.