MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

MasterChef Türkiye TV8 Dizi Haberleri
MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

MasterChef Türkiye'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Mavi ve Kırmızı takım arasındaki rekabet dikkat çekerken şefler yarışmacılardan klasik İskandinav mutfağı konsepti ile lezzetli yemekler hazırlamalarını istedi. Peki, 9 Ekim Çarşamba dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

MasterChef Türkiye'de dokunulmazlık oyunu için büyük bir heyecan yaşandı. Dokunulmazlık oyununda İskandinav gecesi konsepti dikkat çekti. Kırmızı ve Mavi takım arasında kıyasıya mücadele sona ererken haftanın galibi merak konusu oldu. Peki, MasterChef dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı, oyunu kazanan takım açıklandı mı?

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Kıyasıya mücadelede birbirinden güzel tabaklar hazırlayan Mavi Takım ile Kırmızı Takım arasında şefler seçimini yaptı. Dokunulmazlığı Kırmızı Takım aldı ve eleme potasından kurtuldu.

Şefler birbirinden lezzetli tabaklar arasından en iyi tabağı seçti. Dokunulmazlığı alan isim Semih oldu. Semih 3. eleme adayı olarak kaptan Nevzat'ı seçti. 4. eleme adayı ise oylama sonucu ile Emre oldu.

8 EKİM MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef'te dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Danilo, Mehmet ve Somer Şef yarışmacılardan ‘7 bölge 7 ürünle 7 yemek’ yapmalarını istedi. Şeflerin değerlendirmeleri sonucunda haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazandı.

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ YARIŞMACI KAZANDI?

Takım oyununu kaybeden mavi takım kendi aralarında dokunulmazlığı almak için kıyasıya bir mücadeleye girişti. Kıran kıran anlara sahne olan dokunulmazlık oyununda en başarılı tabağı ortaya çıkaran Emre bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu.