Dilan Polat geceyi ablasında geçirdi! Yüzündeki morluklar dikkat çekti

Haber Merkezi
Dilan Polat Magazin Haberleri
Dilan Polat geceyi ablasında geçirdi! Yüzündeki morluklar dikkat çekti

"Kara para aklamak", "yasadışı bahis" ve "suç örgütü kurmak" suçlarından tahliye edilen Dilan Polat'ın eşi Engin Polat ile arasının bozuk olduğu iddia edildi. Polat geceyi ablası Sıla Doğu'nun evinde geçirdi.

Fenomen Dilan Polat, Engin Polat ve Sıla Doğu, 'Kara para aklama' ve 'vergi kaçırma' suçlarından yargılandıkları davada tahliye edilmişti. 

Dilan Polat geceyi ablasında geçirdi! Yüzündeki morluklar dikkat çekti - Resim : 1

Son iddialara göre, Dilan Polat ablası Sıla Doğu'nun evine taşındı. Bu iddialar sürerken görüntülenen fenomen yüzünü gizlemek için türlü çaba gösterdi.

Dilan Polat geceyi ablasında geçirdi! Yüzündeki morluklar dikkat çekti - Resim : 2

Korumalar resmen etten duvar ördü ve görüntü alınmasını engellemek istedi. TV8 muhabirlerinin kameralarına takılan Dilan Polat, arabasından inmedi yüzünü gizledi.

Muhabirleri engelleyen korumalar görüntü alınması istemezken muhabirler "Dilan Hanım geçmiş olsun" dedi. Aramızda Kalmasın muhabiri, "Dilan Hanım geçmiş olsun, niye suratınızı gizliyorsunuz morluklar vardı" dedi.

Dilan Polat geceyi ablasında geçirdi! Yüzündeki morluklar dikkat çekti - Resim : 3

"BEN NASIL DIŞARI ÇIKACAĞIM?"

Sıla Doğu daha sonra bir açıklama yapmak için yayın açınca kamera arkasından konuşan Dilan Polat "Çok ayıp ama ya zorla çekilir mi? Gerçekten yeter ama ya. Ben nasıl dışarı çıkacağım" diyerek tepki gösterdi.