Tepkiler sonrası evine kapandı... Cem Yılmaz'dan 'Uraz Kaygılaroğlu' açıklaması

Haber Merkezi
Magazin Haberleri Cem Yılmaz
Tepkiler sonrası evine kapandı... Cem Yılmaz'dan 'Uraz Kaygılaroğlu' açıklaması

Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun, birkaç ay önce çektirdiği 'Kadın Cinayeti' temalı fotoğrafları, İkbal Uzuner ile Ayşenur Halil cinayetlerinin ardından yeniden gündeme geldi. Fotoğraflar nedeniyle eleştirilerin hedefi olan Kaygılaroğlu, kendisini eve kapatırken arkadaşı Cem Yılmaz, bu konuda bir açıklamada bulundu

Türkiye'yi ayağa kaldıran bu vahşetin ardından sosyal medyada ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun bir sergi için aylar önce verdiği pozlar gündeme geldi. Kaygılaroğlu bu pozları ile 'ilham verdin' şeklinde eleştirilere maruz kaldı.

Tepkiler sonrası evine kapandı... Cem Yılmaz'dan 'Uraz Kaygılaroğlu' açıklaması - Resim : 1

"OYUNCULUĞU BIRAKMAYA RAZIYIM"

Çığ gibi büyüyen tepkilerin ardından da Uraz Kaygılaroğlu Nevşin Mengü'ye konuşmuştu. "Sergi benim değildi. Başka bir sanatçının sergisiydi ben sadece bir işinde yer aldım. Nisan'ın 16'sında sergilenmişti ve o dönemki kız arkadaşımın ilk kişisel sergisiydi. Tepkilerin nereye varacağını, kadın cinayetlerine varacağını öngöremedim. Bir akıl tutulması yaşadım. Toplumun dinamiklerini, yaralarını ne kadar tetikleyeceğini öngöremediğim için de ardından özür dilemiştim fakat anladığım kadarıyla bu özür de kabul görmedi. Eğer bu meseleler benim oyunculuğu bırakmamla çözülecekse, bırakmaya razıyım" demişti.

Tepkiler sonrası evine kapandı... Cem Yılmaz'dan 'Uraz Kaygılaroğlu' açıklaması - Resim : 2

GALAYA KATILMADI

Dün akşam Uraz Kaygılaroğlu'nun da kadrosunda yer aldığı Netflix dizisi Erşan Kuneri'nin ikinci sezon lansmanı gerçekleştirildi. Kaygılaroğlu tepkilerden sonra galaya gelmedi...

"TATSIZ BİR HADİSE OLDU"

Bu durum Cem Yılmaz'a sorulunca ünlü isimde sessizliğini bozdu. Yılmaz; 'Uraz ne kadar üzüldüyse biz de arkadaşlarımla o kadar üzgünüz. Tatsız bir hadise oldu. Çok üzgündü... Hepimiz konuştuk kendisiyle' yanıtını verdi.

Tepkiler sonrası evine kapandı... Cem Yılmaz'dan 'Uraz Kaygılaroğlu' açıklaması - Resim : 3

KADIN CİNAYETLERİ HAKKINDA KONUŞTU

Cem Yılmaz ülkemizde yaşanan kadın cinayetleri konusunda da şunları söyledi:

"Bizim memlekette böyle sözün bittiği yer tespit edilen bir yer var elbette ki bizi izleyenler sevenler bizden kendi duygularının tercümanı olmamızı istiyorlar. Aslında aklın yolu bir... Bütün mikrofon tutulan arkadaşlarımın ne dediğinden çok, sorumluların bir şey yapmasını bekleyen olaylara maruz kalan halkın bir parçası olduğunu düşünüyorum."