Alev Alev'in yıldızı Megastar Tarkan'ın koruması çıktı

Alev Alev
Alev Alev'in yıldızı Megastar Tarkan'ın koruması çıktı

Show TV'nin sevilen dizilerinden Alev Alev'de Ozan'ı canlandıran Berkay Ateş, katıldığı bir YouTube programında hakkında bilinmeyenleri anlattı. Ateş, gençlik yıllarında Tarkan'ın korumalığını yaptığını itiraf ederek herkesi şaşırttı.

Show TV'de ilk sezonuyla seyirci karşısına çıkan Alev Alev'in başarılı oyuncularından Berkay Ateş, İbrahim Selim'in YouTube programına konuk oldu. 34 yaşındaki oyuncu programda eğlenceli halleriyle dikkat çekti.

"KORUMALIĞINI YAPTIM AMA ONU HİÇ GÖRMEDİM"

Gençlik yıllarında ablasının yardımıyla Megastar Tarkan'ın korumalığını yaptığını itiraf eden oyuncu, "Dört gün boyunca konserlerde Tarkan'ın korumalığını yaptım ama Tarkan'ı hiç görmedim. Konser alanında güvenlik olarak çalışıyordum alan alabildiğine kalabalık. Benim Tarkan'ı görebilme şansım bile yok, evinde oturanlar Tarkan'ı daha iyi görüyor ve duyuyordu bence" dedi.

Alev Alev'in yıldızı Megastar Tarkan'ın koruması çıktı - Resim : 1

BERKAY ATEŞ’TEN ÖZEL TAKTİKLER

İbrahim Selim ile Bu Gece programının “Gözlerimin İçine Bak” bölümünde kendisine yöneltilen sorulara yanıt veren Ateş, “Hiç misafirliğe gittiğin bir evde bornozu havlu olarak kullandın mı?” sorusuna “Burada kullanmamış olan var mıdır ki? Herkes yapar bunu ama bunun da özel taktikleri var. Mesela direkt bornozu kullanmamalı, bornozun kol kısımlarının içine elinizi sokun orada kurulayın elinizi dışardan bakınca fark edilmiyor da” sözleriyle izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı.

Alev Alev'in yıldızı Megastar Tarkan'ın koruması çıktı - Resim : 2

Dekorasyonla arasının iyi olduğunu belirten Ateş, evindeki masasından yatağına, oturma takımından kitaplığına kadar pek çok eşyayı kendi eliyle yaptığını anlattı. Ünlü oyuncu, ilerde marangozluk üzerine küçük de olsa mutlaka bir dükkan açma isteğinden de bahsetti. Marangozluk işleriyle uğraşmanın kendisini çok rahatlattığını da söyleyen oyuncu, “Hele zımpara atmak nasıl sakinleştiriyor beni inanamazsınız” sözleriyle herkesi güldürdü.

Kaynak: Haber Global TV

Alev Alev dizisi Berkay Ateş Berkay Ateş kimdir Tarkan Alev Alev dizisi haberleri